lukas93cs Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Witam Jest to moja pierwsza relacja na forum, więc proszę o wyrozumiałość ;) Autko dane do polerki świeżo po za kupie, było ciągle myte na myjniach automatycznych(szczoty) Na początek VALETPRO CITRUS TAR & GLUE REMOVER Glinka: ValetPRO Yellow Poly Clay Bar Pasty: Menzerna 500 ,2000 ,4000 IPA APC: Surfex HD Plastiki na zewnątrz: FINISH KARE 317 Exterior Black Trim Restorer środek: POORBOY'S WORLD Natural Look Dressing Felgi: Nielsem Aluminium Cleaner Tenzi Alux Wosk: Collinite 476 I jeszcze lampy: Dodam tylko że aparat kiepski :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkaz Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Dodam tylko że aparat kiepskiano kiepski i efekt końcowy nijaki. Przynajmniej nie pokazałeś tego w dobrym świetle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Widać, że trochę pomogłeś dla auta :u . Pierwsza relacja na forum a tak ogólnie długo w tym siedzisz :)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mav Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 Niestety kiepski aparat jak wspomniales nie oddaje tego, co zapewne udalo Ci sie osiagnac z autem :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 15 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2012 e tam nie ma tak źle- mogły być jeszcze zdjęcia na zewnątrz - ważne żeby auto było dobrze zrobione a później dopiero zdjęcia- widziałem dużo gorssze nie jest źle apropos reflektorów- robiłeś je po korekcie? jak reszta robi? ja staram się przed ale ja się nie znam- bardzo fajna megana :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas93cs Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Hm z polerką tak na poważnie to dopiero od 7 miesięcy, bo uczyłem się polerki i detailingu przez forum itp jakieś 1,5r. Przez ten czas zrobiłem kilka aut. Ni i najfajniejsze już mam za sobą czyli morka, zacieki,jedno auto całe lakierowane w garażu :shock: A ostatnio zakupiłem lepszy aparat to może następnym razem uda mi się pokazać jak zmienił się samochód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 16 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Nice Job i miejscowka tez dobra, sa zadatki :u Zrob pare fotek na zewnatrz i relacja bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Łukaszu, halogen odwrócił się w złą stronę.. :D Czym robiłeś lampy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Pierwsze relacje zawsze trudne bo pogodzić pracę z robieniem zdjęć niełatwo, dobrze wyszło :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas93cs Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Więc odnawianie lamp po kolei co robiłem: 1. papier ścierny na mokro: 800 ,1000,1500, 2500 polerką z dystansem z gąbki obroty max 1500 2. polerka Farecla g3 i futrem flexipads 3.polerka menzerna: FG 500,IP 2000,FF 3000 pady flexipads 80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi