minetoo Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Poniżej +6 stopni piana VP zamienia się w budyń. Reszta co mam bez śladów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Ja przeniosłem do poczekalni i grzeje im na 18 st a klienta wyganiam na pole :lol: niech se marznie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Dzięki chopaki , następnym zakupem będzie termometr do garażu, żebym zawsze wiedział i kontrolował :mrgreen: Zastanawiam się jak pasty reagują na niższe temperatury ok 10 st. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Ja u siebie zauważyłem, że przy niższej temperaturze wytwarza się woda ku górze np w cleanerach(tripple, rejuvenate), dlatego schowałem w cieplejsze miejsce :)to nie jest woda i dzieje się tak nawet w temperaturze pokojowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Do +5 stopni jest ok. Kup sobie stacje pogodową ma funkcje zapamiętywania minimum i maksimum z nocy czy dnia to sobie rano sprawdzasz ;) Poniżej 5 stopni ewkuuję polimery, pasty i woski. W okolicach zera wszystko co ma wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 BTW, nikt nie zwrócił uwagi na wódę pitną w sprayu? 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Do +5 stopni jest ok. Kup sobie stacje pogodową ma funkcje zapamiętywania minimum i maksimum z nocy czy dnia to sobie rano sprawdzasz ;) Poniżej 5 stopni ewkuuję polimery, pasty i woski. W okolicach zera wszystko co ma wodę. Dzięki, też o stacji myślałem. Maciek mam czystą wodę w butelce z atomizerem i tak mnie jakoś naszło żeby wpisać że pitna ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Spóźniony prezent od Mikołaja Uploaded with ImageShack.us Co tam w woreczkach? Uploaded with ImageShack.us :mrgreen: Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Co dobrego w woreczkach? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 A te maluszki :) super hiper mini samplerki, woreczki gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 I dalej robisz mi apetyt na "ekskluzywy"... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Ostatnio mam smaka na SwissVaka :u To gratis do większego zamówienia,czy jakieś z czarnego rynku ? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mobilek Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Z zagranicy... ehh zazdroszcze woreczkow X( Chyba kupie maluchy onyxow dla woreczkow :D Zymol sie rozrosł a Swissvax niebawem :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 ładne maluchy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Nieźle :) tymi samplerkami jest szansa oblecieć auto średniej wielkości :D ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mav Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Nawet nie jeden raz oblecisz auto :)) Z tego co kojarze to te samplerki maja 10ml :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Mav dokładnie 10 ml. To zależy czy się zepniesz czy nie, podobnież starczy na małego htb, ale to trzeba mieć wprawę/popróbować SV. A jak są dwa to na pewno starczą :u , oprócz tego jeszcze "normalny" sampler Z Concours 57 g Kuba to z czarnego, tfuuu, pomocna dłoń :mrgreen: A do zdjęcia włożyłem Petsa 57 żeby ładnie się woreczek ułożył do zdjęcia =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Na miękko :lol: Tym bardziej,że SV są z tych twardych wosków więc wydajność konkretna.Myślę,na 2-3 auta styknie. RaceGlaze też są w opakowaniach 15ml i są to bardzo miękkie woski,gdzie można łatwo przesadzić,to na 2warstwy na opla zafirę,nie wiem czy zeszła mi połowa :shock: Już było cicho siedzieć i mówić,że Crystal Rock siedzi w worku :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Też sobie pomyślałem że zrobię psikusa- dlatego pierwsze zdjecie jest wypchane :lol: . Nie lubię ściemniać że nie wiem co kupiłem :f , a w środku pognieciona gazeta :-j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mobilek Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Co do smarowania samplerami ;) Mozna wysmarowac tez duzy samochod a tu macie przyklad http://www.honda.gda.pl/smf/index.php/topic,31369.0.html ale 3h sie bawil :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Ten przykład znam :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Ten przykład znam :u Teraz trzeba znaleźć godziwego pacjenta na takie smalcowanie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 No to jak? czekam na tel. w tej sprawie - zdobądź coś konkretnego duchem nie ciałem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 No to jak? czekam na tel. w tej sprawie - zdobądź coś konkretnego duchem nie ciałem :mrgreen: Wypraszam sobie - ja nic mym fantastycznym ciałem nie zdobywam :lol: W końcu jak ma się taki błysk w oku jak ja to nic więcej nie potrzeba :D Dobra koniec OT ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Pojazd duchem czyli z duszą, a nie ciałem czyli gabarytem, cfffaniaczku jeden =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi