Łukasz Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Mam taką mała sugestię co do kolejnego kalendarza. Może w przyszłym powiążemy dokładniej pracę z miesiącami? Tzn., że moglibyśmy robić "konkurs" co miesiąc i prace ze stycznia trafiły by na miesiąc styczeń, i tak odpowiednio z kolejnymi miesiącami. Zaletą byłoby np. to, że zdjęcia z zewnątrz faktycznie odpowiadałby kolejnym porom roku. Ewentualnie można byłoby zrobić podział na pory roku a nie miesiące. Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Łukasz, moim zdaniem świetny pomysł. Dzięki temu powinniśmy miec następny kalendarz o wiele szybciej. Ale ten pomysł z porami roku to nie bardzo jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Poczekajmy jeszcze na opinie innych. Podział na pory roku miałby sens gdyby zaznaczyło się to w kalendarzu. Mogłoby to być zwykłe podanie pory roku + odpowiedni kolor tła. Na tym zdjęcia. Pomyślałem o tym z bardzo prostego powodu. Dzięki temu można byłoby widzieć jak się krajobraz w tle zmienia. Na każdą porę roku można byłoby wrzucić chociaż jedno zdjęcie zrobione na zewnątrz. Na jesień moglibyś mieć zdjęcia z dużą ilością liści w tle, w zimę ze śniegiem w tle, itd. itd. Pomysł z miesiącami podobny z tymże kalendarz nie byłby podzielony nie na 4 części (pory roku) a 12. Upływ czasu byłby jeszcze lepiej zauważalny przy tej opcji tyle, że zbieranie zdjęć byłoby trochę trudniejsze. No i żeby kalendarz był szybciej można byłoby to rozplanować tak, żeby zakończyć zbieranie zdjęć do końca czy nawet połowy listopada na przykład. Dziękie temu może nawet jeszcze w grudniu można byłoby kupić kalendarz a niektórym osobom mógłby go Mikołaj pod choinkę przynieść ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 U mnie w W202.pl mamy gotowy regulamin z konkursem i ankietą na 3 zdjęcia na każdy miesiąc. Według mnie podział na pory roku jest oczywisty i naturalny...No bo co to za zdjęcie z lata w grudniu ^#(^ Jak ten kalendarz się przyjmie i będziecie zadowoleni możemy szykować się na 2014 :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 edług mnie podział na pory roku jest oczywisty i naturalny...No bo co to za zdjęcie z lata w grudniu ^#(^ O tym właśnie mówię ;) W aktualnym kalendarzu chyba nie ma tego podziału bo dość późno się pojawił pomysł na kalendarz. Nad kolejnym można byłoby już zacząć. Proponowałbym np. taką opcję, że 1 z tych 3 zdjęć ma być zrobione na zewnątrz. Dzięki temu mielibyśmy po jednym zdjęciu, które odpowiadałoby porom roku czy nawet konkretnym miesiącom i byłoby to widac. Bo jak mamy zdjęcie w garażu to czy je zrobimy w styczniu czy w czerwcu to efekt będzie ten sam ;) Jak ten kalendarz się przyjmie i będziecie zadowoleni możemy szykować się na 2014 :u Jak na razie zainteresowanie jest więc chyba możemy być dobrej myśli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Bardzo dobry pomysł. Zdjęcie fury w styczniowej aurze itd pokaże jak wyglądają zrobione auta w każdym miesiącu. Zawsze stay clean. :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 dokładnie :u to wiec działamy :u :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Cieszę się, że pomysł się podoba. Zostajemy przy obecnej formie czyli 3 zdjęcia na miesiąc? W takim układzie może zróbmy wymóg by 1 z tych trzech ukazywało aure na zewnątrz. Dwa pozostałe mogą być dowolne (czyli m.in. w przestrzeniach zamkniętych). Kto się zajmował kalendarzem 2013? Ile czasu od dostarczenia zdjęć potrzeba do wykonania kalendarza? Dobrze byłoby to wiedzieć to moglibyśmy to rozplanować w taki sposób by przyszły kalendarz był gotowy przed końcem roku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Panowie wypowiedzcie się proszę czy jesteście chętni na kalendarz na 2014 rok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 jam jest jak Najbardziej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propekMONTER Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Ja tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Dwóch to trochę za mało. Ktoś coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Ja chętnie, poprzedni wisi dumnie na ścianie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Widzę małe zainteresowanie czyli raczej małe szanse na kalendarz na przyszły rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 pewnie nici z tego- poświęć czas na ciekawsze rzeczy;) chyba że zrobisz trzy w tym jeden dla mnie :d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalos21 Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 To będę czwarty jakby jednak temat się uruchomił : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtassss Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Ja chętnie zanabędę drogą kupna kalendarz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 i jak sprawa? kiedy wysyłamy jakie foty? trzeba zacząć działać bo już czas nagli :D !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubnl Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 +1 tez chetnie kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 7.. Jak dobijemy do 10 to pomyślimy czy warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Panowie co z wami? zgłaszac się a nie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2compl Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Mamy jeszcze sporą dawkę kalendarzy na 2014:) Jeżeli są chętni do zapraszam do zgłoszenia na: http://klubk2.pl/forum/27-wydarzenia-imprezy-zloty/1720-kalendarz-k2-2014 Wystarczy wrzucić fotkę powiązaną z K2. A kalendarze całkiem, całkiem :) KALENDARZ K2 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitoris Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Odgrzewam temat... na kalendarzyk ja bym sie zapisał, a nawet na dwa :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Nie wiem czy nie jest za późno. W każdym razie jak jest parę osób chętnych można spróbować. Ja osobiście nie dam rady, ale jak JJ :-h założy temat ze zdjęciami to wtedy się okaże co z tematu może wyjść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Cześć :) Chciałbym się dowiedzieć czy macie ochotę powiesić na ścianę kalendarz DC 2015? Jeśli będzie taka wola to założę temat "zdjęciowy" i polecimy dalej... :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi