minetoo Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Dobry. Bardzo mnie cieszy gdy odwiedza mnie ktoś taki jak właściciel takiego auta (i użytkownik DC). Życzyłbym sobie i Wam jak najwięcej pracy nad wnętrzami do których konstruowania użyto tak wysokogatunkowych materiałów. Ciężko teraz o prawdziwą skórę, miękki kokpit, długi włos na dywanie..... Praca z takim autem i w takiej wersji to przyjemność. Są szanse na ciąg dalszy ;) Tymczasem doprowadziłem do ładu wnętrze. -ekstrakcja absolutnie wszystkich tpicerek -bonnet podsufitki -doczyszczenie plastików (no w tym aucie to mało powiedziane) -oczyszczenie i głębokie nawilżenie skór (prawdziwych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Uwielbiam auta z tych lat. Robota? - no przecież wiesz :ymapplause: Czy mi się wydaje czy na dobrej jakości plastiku dressingi wszelakie wyglądają świetnie? Decha wygląda nieziemsko jak dla mnie :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Dziś już takich wnętrz (jakość materiałów) nie robią :( :ymdaydream: Pamiętam, lata temu. jak takim wieziono mnie w Marsylii z lotniska na statek - byłem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Czy mi się wydaje czy na dobrej jakości plastiku dressingi wszelakie wyglądają świetnie?Nie wydaje Ci się :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Nie wydaje Ci się :uTak też właśnie moje mikrodoświadczenie mi podpowiadało :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Świetna robota, fajny wózek. Zawsze podobały mi się Safrane - jakby nie patrzeć na tamte lata to była naprawdę klasa więc i jakość materiałów nie dziwi mimo, że to tylko Renault ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 :o wypas nie kiepski :) a co to za torba w bagażniku na jakiegoś Leonardo i nie Di Caprio a Vinci ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 a co to za torba w bagażnikuTaki wypasik od Ranault podwieszany pod półką :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Te wnętrze jest piękne :u . Dobra robota :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 fajne na garniaczka :D naprawdę piękny jestt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 ładnie ładnie :u , a czym te skóry wyczyściłeś i co to za akcja z tą lampa była? czy to motór 3,0???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Kuuuurde, jestem fanem Safranki ;) Ulubione z tego okresu po Citroenie XM, z resztą dosyć podobnym, albo wręcz odpowiednikiem w marce. Mega :) Też jestem ciekaw czym naprawiłeś skóry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Ulubione z tego okresu po Citroenie XMMaj frjend :ymhug: Też jestem ciekaw czym naprawiłeś skóryLexol i Atas (tu uwaga wymaga wprawy bo łatwo o nienaprawialny błąd). co to za akcja z tą lampa była?Posypała się pomarańczowa warstwa z kierunku więc wymieniłem a klosz umyłem. czy to motór 3,0????Rodzynek. 2.4 rządek z volvo :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzzy Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Jestem aktualnym właścicielem tej Safrane; auto sprowadziłem od mechanika Renault spod Paryża i technicznie jest ideał (nawet diagnosta sie ucieszył jak zobaczył to auto) natomiast wnętrze już niezupełnie dlatego odpowiednio do rangi auta trzeba było oddać je do 'detailera' na równie wysokim poziomie. Spodziewałem się profesjonalizmu i to zastałem, ^:)^ przed minetoo bo odwalił kawał dobrej roboty. Przede mną jeszcze troche różnych detaili do zrobienia przy aucie ale sukcesywnie wszystko będzie realizowane. Dla zainteresowanych, ta wersja Safrane z tym wyposażeniem to już najwyższa półka bo trafić na ten kolor skór pod ten kolor nadwozia nie jest łatwo. Silnik to 5 cylindrów 20 zaworów od Volvo, mruczy aż miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 W takim razie Michał gratuluję auta ;) . Jak dla mnie w świecie limuzyn safrane jest zaraz za bmw e38 na równi z XM. Tych nowszych nawet nie patrze bo to już dla mnie nie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AutoNaBlask Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Pierwsze zdanie miałem napisać w stylu bardzo dobra robota itd , ale po co przecież wiadomo kto ją wykonał ;) inaczej być nie mogło Pogratuluje pacjenta bo osobiście bardzo lubię robić starsze fajne modele aut może to dziwne ale wolę odświeżać stare ;) parchy jak dopieszczać nowe auta ( może dlatego nie mam takich aut do prac :D ) Także zauważyłem że wszelakie dressingi lepiej wyglądają i leżą na tworzywach w starszych autach. Co do samego auta gratuluję właścicielowi nabytku :-bd jeździłem taką tylko 3 litrówką - cudownie i wygonie się nią jeździło. minetoo powodzenia przy kolejnych pracach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Jest mięsa w środku Wiecie jakby złapać ręką za :lol: Sąsiad taki zwykły komplecik :lol: :u Właścicielu wymień albo pomaluj sobie na czarno śrubki listwy bagażnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Każdy tylko chwali a gdzie pytania ;) Czym prana podłoga ? Lexol i Atas (tu uwaga wymaga wprawy bo łatwo o nienaprawialny błąd). Co robiłeś ze skórami ? Ile czasu Tobie to zajęło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 klasa praca :u wlasnie ile Ci zeszlo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Nice Job :u Minetoo pare slow o nielsenie do skor.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mav Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Wspaniale auto... Ostatnio zmienilem auto na 13 lat wstecz i jakos materialow jest obecnie pare razy lepsza :D Piekna praca minetoo :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Czym prana podłoga ?Nielsen Nap Lexol i Atas (tu uwaga wymaga wprawy bo łatwo o nienaprawialny błąd). Co robiłeś ze skórami ? Oczyszczone cleanerem Lexol a w miejscach mocno zabrudzonych wspomożone Atas'em. Następnie ręcznie (tak łapką) dokładnie nawilżone VooDoo. Ile czasu Tobie to zajęło ?20 godzin ze względu na mocno brudne skóry. Minetoo pare slow o nielsenie do skor....W tym przypadku posłużył do oczyszczenia i odżywienia torby w bagażniku. Środek który zadziwiająco dobrze oczyszcza a przy tym bardzo mocno nawilża. Bardzo delikatny zarazem. Ciekawy produkt który już chwilę stosuję i uważam że to brakujące ogniwo na półce z kosmetykami :u Efekt po użyciu matowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Nielsen Nap Dopiero zużyłem 1l,ale bardzo lubię ten środek ;) W tym przypadku posłużył do oczyszczenia i odżywienia torby w bagażniku. Środek który zadziwiająco dobrze oczyszcza a przy tym bardzo mocno nawilża. Bardzo delikatny zarazem. Ciekawy produkt który już chwilę stosuję i uważam że to brakujące ogniwo na półce z kosmetykami Efekt po użyciu matowy. Będzie trzeba spróbować,choć wcześnie jakoś go na półkach partnerskich nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Ok, Minetoo, czyli nielsen to AIO? Warto by bylo poprobowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Warto go spróbować :u jakoś go na półkach partnerskich nie widziałemSNB :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi