Administrator nox Opublikowano 18 Stycznia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 kubik napisał(a): Będzie trzeba spróbować,choć wcześnie jakoś go na półkach partnerskich nie widziałem w MrCleaner juz od co najmniej 2 lat dostępny :) http://mrcleaner.pl/nielsen-leather-lux-05l-srodek-czyszczacy-skory-p1507.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 No grubo Panie Piotrze :u Takie tapicerki to też lubie a nie te nowe niby dywany kur... co nic nie złazi :x :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzzy Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 tam był jeszcze jeden paskudny gadżet na dywaniku w stylu guma do żucia albo inny brud ale jak widać udało się wykruszyć, wyczesać i wyprać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivy Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Panie minetoo a dywan nie uczesany ? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Nie do każdego auta pasuje mi dywan w paski ;) Tutaj dywany są na tyle pluszowe że zastosowałem inny zabieg mający na celu maksymalne uniesienie włosia celem spotęgowania puszystości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 minetoo napisał(a): uniesienie włosia celem spotęgowania puszystości. miód dla mych uszu 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 minetoo napisał(a): zastosowałem inny zabieg mający na celu maksymalne uniesienie włosia celem spotęgowania puszystości.Nie no koniec świata, Piotrek do potęgi :mrgreen: Bardzo fajna praca, ciekawa i wdzięczna :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masa140 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Robota jak zwykle pro ^:)^ BTW powinni Ci płacić za reklamę kosmetyków :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 masa140 napisał(a): BTW powinni Ci płacić za reklamę kosmetykówSponsorem wszystkich materiałów jest minetoo :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Czyli rąsia rąsię myje (ale nie parą :)) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Świetne wyszło, a safranka piękna, ten środek :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivy Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 minetoo napisał(a): Nie do każdego auta pasuje mi dywan w paski ;) Tutaj dywany są na tyle pluszowe że zastosowałem inny zabieg mający na celu maksymalne uniesienie włosia celem spotęgowania puszystości. \m/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadek14 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Praca :u Czym czysciles plastiki wewnatrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 APC Meguiars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chocapic Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 pozdrawiam użytkownika pięknej initialki :u minetoo robota jak zawsze na poziomie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 To jak uniosłeś ten włos celem spotęgowania puszystości Piotruś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 mocno ssał- czysta fizyka :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 W zasadzie tak jak Damian powiedział ale w dużym skrócie to długotrwałe mozolne rozczesywanie z użyciem różnego rodzaju różnej twardości szczotek. Nie ma na to gotowego przepisu ani opisu to takie moje zboczenie i wydumka ;) Czysty artyzm :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
111mishi111 Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 tak to już jest w tej branży ze im większy syf na początku tym większy banan na twarzy po zakończeniu. Super robota. ps. ten "opiłek" z reflektora jak wyciągnąłeś? Po prostu przez otwór żarówki wypadł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 2 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Wymyłem lampę płynem do czyszczenia optyki precyzyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadek14 Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 minetoo napisał(a): APC MeguiarsA którym i w jakim stężeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Miałem okazje kilkukrotnie taką jeździć 3.0 V6 i :u No i ten komfort. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi