s.martino Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 No, 26 tego nowego mamy. A wiesz ze mnie sie nie podobalo jak wyszlo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Coś nowego coś świeżego :u Pięknie panie :D Podoba mnie się bardzo :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Fajne wideło Marcin :u Pasta one-step to "ta" ? ;) Pad to LC ? Sprawdzałeś czymś efekt po ? Jak długo w sensie podejść robileś tą głębszą rysę ? Bo film pocięty chyba ? Pad to chyba LC niebieski ? Jaka pasta ? Dressing na oponach to dość oszczędnie nałożyłeś bo kawałek bieżnika został nieruszony (tak przynajmniej widać)... zoboczony jestem na temat opon... :mrgreen: Hmmm... chyba tyle :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Dziekuje :D Pasta to "ta" troche poprawiona. Pady pod inna nazwa ale od LC. Efect po jak zaczynam ns "spot" zawsze IPA sprawdzam i jak jest ok, to pozniej cale jade. 2 podejscia i "one step" ale z domieszka 50% czegos mocniejszego Dressing bardzo oszczednie, a tak z ciekawostek to dodam ze opony w dressingu bardzo sie tu nie podobaja. Zadko kto chce, a jak juz to leciuto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukolarz Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Dressing bardzo oszczednie, a tak z ciekawostek to dodam ze opony w dressingu bardzo sie tu nie podobaja. Zadko kto chce, a jak juz to leciuto. To pewnie, dlatego, że u Was opony nie brudzą się błotem, solą, śnigiem itp. ;) I samo wyczyszczenie daje jakiś tam efekt do następnego mycia. Taki kraj :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Nie nia mysle, po prostu sie nie podoba. Czasem ktos chce, ale musi bardzo naturalny byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Spoko filmik. Fajna muza, dużo 50/50 wyszło elegancko i to słoneczko :-) :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Dzieki, sloneczko jest :u Ciekawe jak oni o tego golfa teraz dbaja, bo w zle rece poszedl :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Bardzo lubię Twoją twórczość Marcinie, to studio takie jasne, tyle słońca w środku... :ymdaydream: Napisz mi na WP co to za firma od gąbek i po ile je kupujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukolarz Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Napisz mi na WP co to za firma od gąbek i po ile je kupujesz. Napisz tutaj w temacie, bo też chciałbym to wiedzieć ;). Sam od czasu do czasu myję gąbką RG i nie narzekam :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Mi chodziło o te do polerowania w stylu LC Tadek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukolarz Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Mi chodziło o te do polerowania w stylu LC Tadek Spoko =)). OK, Martino, to opisz mi te... swoje gąbki do mycia i już :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Gabka do mycia to od Valet Pro. Nie lubie rekawic a szczegolnie tych z dlugim wlosiem, jak narazie to zadnych problemow z macia gabka nie mailem Gaki do polerki, to nie w stylu LC, to sa wlasnie te LC Hydrotech tylko pod inna nazwa sprzedaja a produkt identyczny. A ile place...za te kakretnie to nic, bo testy przyszly, ale cena jak LC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Ciekawe jak oni o tego golfa teraz dbaja, bo w zle rece poszedlno tak =)) temu młodemu nawet sprawnie idzie :lol: kI4-KWMH3lg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Hahahah, a to co teraz? Chinczycy w Pl studia otwieraja :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Chinczycy w Pl studia otwierajaNie to wietnamski :lol: szybsi sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 A moze tez ze dwoch zatrudnie...6 aut dzienni na full detailng pewnie dadza rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 małe sprawne raczki wszedzie włoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 małe sprawne raczki wszedzie włozadziwnie to zabrzmiało :? 8-} :ymparty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 małe sprawne raczki wszedzie włozadziwnie to zabrzmiało :? 8-} :ymparty: =)) =)) OT mi tu nie robic, bo to powazna dyskusja :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 ziwnie to zabrzmiałopatrzac na tego młodego na filmie to tak :lol: miałem na mysli np.prowadnice foteli albo tylna szybe w jakims coupe :lol: mozna by jeszcze takie aplikatorki małe im dac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Ten mlody to jak sredni Wloch wyglada...wydaje soe ze za chwile zemdleje :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi