Ariel84 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Cześć jestem Ariel, mieszkam w Luboniu a do przemieszczania się mam w posiadaniu dwie Vectra b i Nissana Almere. Na forum trafiłem niedawno a zaczęło się że lubie mieć czysty samochód w miarę warunków pogodowych oczywiście ale wtedy moje kosmetyki to były jakieś marketowe i myślałem ze to i tak nieźle. Do momentu kiedy znajomy nie przysłał kilka zagranicznych linków z tematyka detailingu. A ja czytam patrzę ale czad, ale oco chodzi i co to jest ten detailing, wiec wujaszek google no i już wszystko wiem. No i tak zacząłem w miarę możliwości finansowych zbierać swój pierwszy arsenał który mam nadzieję niedługo zaprezentuje. Cieszę się ze doloczylem do tego grona i mam nadzieje ze wiele się od was naucze. Dzięki za przeczytanie moich wypocin i Pozdrawiam Wszystkich na DC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Witaj, porządnie się przedstawiłeś :u Baw się dobrze :ar! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Witam :D Uważaj bo tu jest pykany detailing :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zamiast zabawy w butelkę/kapitana jest zabawa z atomizerkiem :ymdevil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Witamy w naszych amatorskich progach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Witaj Ariel. Otwieraj piwko i bierz się za czytanie forum ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Witamy serdecznie na DC :ymhug: Może jakiś spot na wiosnę w pozku :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Sieeeeeemanko witam na DC! :D Miłej zabawy, dużo PYK'ania i przyjemności ze smyrania (co tam masz... auto, czy coś... ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Cześć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 siemanko :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Cześć Ariel, witamy serdecznie w zwariowanej rodzince. Miło, że do Nas dołączyłeś :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Siema! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Witka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 5 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Również witam :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi