AndrU Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Mnie tam sie odrazu rzuciły w oko opony vredestein:P mam takie same w mondku, jaka jest twoja opinia na temat tych laczuszków kolego? Przepraszam za off top. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Ale lustro, niezły head turner musi z niego być ;) Ładne refleksy, gratuluje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Pięknie. A kropelki jak kawior :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Piotrek, kropelki mnie rozwaliły :shock: :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Dzięki chłopaki za opinie ;) @AndrU - średnio jestem z nich zadowolony, przyczepność niezła ale są strasznie głośne, jak dla mnie za bardzo. fakt głosne są powyzej 140;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Pikne te kropelczki na nowego Asx chyab bedzie Swissvax dla japoncow Szkoda tyle ze nie dales zdjec 50/50 korekty lakieru :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 no tak jak większość i mi szkoda ze nie ma zdjęć w czasie pracy ale trudno, efekt rewelacyjny :!: SUPER :) a kropelki hmmmm co tu dużo mówić :twisted: WOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 21 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Wygladały mi na aranżowane zraszaczem :lol: Poczekajmy na deszcz. Może się okazać, że jednak colli daje ładniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi