piotres Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Czesc mam do usuniecia z szyb kilka rys - od wycieraczek i powstalych w wyniku tarcia szkła o szkło . Pod paznokciem je czuc. Czym je usunac ? Sam tlenek ceru + filc na polerce nie daja rady. jesli mozna sie wspomoc papierem sciernym to jakim ? Moze jakis kompletny przewodnik gdzies jest w sieci :) ? pozdro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Moze jakis kompletny przewodnik gdzies jest w sieciMoże gdzieś jest.. http://detailingclub.pl/viewtopic.php?f=43&t=1594 Rys wyczuwalnych pod paznokciem nie usuniesz. Przynajmniej ja nie znam na to metody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Rys wyczuwalnych pod paznokciem nie usuniesz. Przynajmniej ja nie znam na to metody...wymianą szyby :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermit Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Palnikiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 dzieki :) a ten zestaw: http://allegro.pl/zestaw-tlenek-ceru-koncentrat-usun-glebokie-rysy-i3003117134.html dyski scierne dedykowane do pracy ze szkłem ?? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Zadzwoń do Nowickich i poproś o tlenek i filce Flexi. Nic więcej nie potrzebujesz...no może wiedzy i doświadczenia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi