iwan920 Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Co prawda zarejestrowałem się na tym forum jakiś tydzień temu, ale witam wszystkim prosto z Opola! :) Jak w profilu, nazwano mnie niecałe 19 lat temu Michał... W detailingu zdecydowanie raczkuję, ale na ile pozwala mi czas i kasa, to staram się testować coraz to nowe środki ;) A że czym się zajmuję, to se Polo 6n stoi pod blokiem i Toyota Avensis Verso od niedawna... Jeszcze było piękne Polo 86c, którego mi do dzisiaj trochę szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Witam kolegę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 poka polówe - to już 4rty- mam nadzieje że też zielona :D zdecydowanie raczkuję,my też lubimy na czworaka chodzić :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorek34 Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 raczkujący wita raczkującego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwan920 Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Zielona butelka :u Dokładniej to LC6M :P Trochę lipa ze zdjęciami, bo mam tylko jedno i to jeszcze robione w nocy ;D A poza tym nie miała jeszcze korekty, a poprzedni właściciel katował ją na automatach. :( Także lakier najlepiej nie wygląda... Ty damianese przypadkiem nie sprzedawałeś mi kiedyś czegoś do 86c przez VWPolo Klub? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Witam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 nie miałem 86c nigdy ino polo 6n LC6M :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Hejka młody!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwan920 Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 nie miałem 86c nigdy ino polo 6n LC6M :DA to coś mi się pokręciło ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Witka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 O paczcie, jest i 'swój' :lol: Poka Polcie i witam! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Cześć. Tylko nie wstawiaj w avatar samochodu bo jak będzie czwarty to już mi się pop....li całkowicie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 musi być avatar od frontu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Wy to się chyba wymieniacie wszyscy jednym samochodem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Witamy na forum ! :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Wy to się chyba wymieniacie wszyscy jednym samochodem :lol::lol: Cześć, witamy w zwariowanej rodzince :ymhug: Czuj się tu jak u siebie :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi