SNB SWEDEN Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Tak cicho Tu było to może jakieś pomysł na kolejny Spot z bezpiecznikami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Kiedy ? ;) Trzeba by było zrobić otwarcie sezonu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Ja grilla załatwiam :) Polit wie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Kiedy ? ;) Trzeba by było zrobić otwarcie sezonu ;) czekam na Wasze sugestie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 W sumie jak sprawnie ogarnę się po operacji,to chętnie bym się wybrał :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 obczaje plan na uczelni i musisz sie dopasowac ok? :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 W sumie jak sprawnie ogarnę się po operacji,to chętnie bym się wybrał :uTo tak jak u mnie, tyle że ja odgórnie zakładam że do wiosny będzie już wszystko OK ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Tak cicho Tu było to może jakieś pomysł na kolejny Spot z bezpiecznikami ? Może nawet namówie kobite, żeby driverowała :lol: :lol: :lol: Wlkp się stawi bankowo :u Ja grilla załatwiam :) Polit wie :) Krzysiek =p~ =p~ =p~ ale musi być taki :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Szama :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Ja bym też chętnie ale nie wiem jak będzie z dzieciakami ;) Druga sprawa jako nadzór nad elektrykami bym był :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal88 Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Jak czas pozwoli to zawsze chętnie :). Kwiecień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Wojtek, w sensie, że tak po hamerykańsku? Tak? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryczek Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Może 30 marce? - dzień przed Wielkanocą. "Jajeczko" sobie zrobimy i w domu nie będziemy przeszkadzać w przygotowaniach przedświątecznych :P Ale proponuję wprowadzić kilka zasad tego spotkania. Najważniejsza to taka że booohal przyjeżdża bez telefonu i ma zakaz robienia "inspekcji" lakierom x_x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Najważniejsza to taka że booohal przyjeżdża bez telefonu i ma zakaz robienia "inspekcji" lakierom x_xNie da rady. To najważniejszy punkt imprezy. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Myślę,że reszcie świata,dzień przed wielkanocą może być ciut nie pasującym terminem ;) Eryczek pryjedź taksówką i problem z głowy :u :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryczek Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 kubik - oczywistym jest, że żona by mnie zabiła za taki wyskok w przeddzień Wielkanocy ale sądzę że suma sumarum, byłoby warto 8-) booohal - ok :D - to ja się tym razie schowam gdzieś z autem w ciemnym kącie :ympeace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samtive Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 jak będę już miał swoje auto do tego czasu to przyjadę :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 :ymparty: ale tak patrze na kalendarz i 6/7 kwietnia może :?: ale po małym namyśle to miała być majówka i kilku dniówka :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkaz Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Najpierw trzeba opublikować film z ostatniego/urodzinowego spota :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Najpierw trzeba opublikować film z ostatniego/urodzinowego spota :D Crazy? :? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Najpierw trzeba opublikować film z ostatniego/urodzinowego spotaArku dysk na którym są wszystkie materiały jest u informatyka. Trzymaj kciuki żeby mu się nie udało nic odzyskać :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Arek miał swoje materiały, zupełnie nie rozumiem czemu nie chce się nimi podzielić :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkaz Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Trudny materiał do montażu b-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 ale tak patrze na kalendarz i 6/7 kwietnia może :?: ale po małym namyśle to miała być majówka i kilku dniówka :?: :?: :?: fajnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 No to jedziem? 1. Swoop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi