lukaszlakier Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Co polecilibyście z past polerskich do odświeżenia lakieru tylko do pracy bez maszyny ?? konkretniej chodzi mi o to zeby lekko sie nia pracowalo i zostawialo dobry efekt - wiadomo :D. czasami zdarza mi sie robic samochod czy to dziewczynie czy znajomemu ale wlasnie z odswiezeniem ale bez konkretnej polerki. do tej pory kombinowalem tanimi pastami niestety..... no i co na zabezpieczenie lakieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Nie wiem jak teraz ale kiedyś Ultimate Compound + Pad Tri COlor były na topie i robiły furorę w ręcznej korekcie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masa140 Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Ja robiłem całe auto ręcznie UC Megsa i tri kolor Tu masz całe moje wypociny B-) viewtopic.php?f=11&t=2317 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Dobre AIO to i wosk masz. Wiadomo ja Achille prep od VP polecam, ale tripple od AF tez nie jest zle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Dobre AIO to i wosk masz Kolega chyba chce coś przy okazji wyciąć.... Myślę że należy pójść drogą którą kroczył Masa. Choć ja bym poszedł do Casto i kupił za dwie stówki jakieś coś co się kręci...albo nie...sprzedam Ci za 450zł Kestrela Das Pro :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masa140 Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Mineto rotację kupuje w tym miesiącu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszlakier Opublikowano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 minetoo maszyne mam na mysli :D . a jesli nawet nie to polerke biore z roboty ale to sie laczy z wiecznymi gorzkimi żalami - a po co, a dlaczego, a za ile, a bo szczotki liche, a po gabka licha, a co z tego bede mial, itp. mam do tego obrzydzenie :-?? aio chyba odpada. mam nielsen supershine ( o ile to aio :P ) robi sie tym fajnie lekko i szybko ale to nic z lakieru nie usuwa a mi caly czas chodzi zeby cos usuwalo aleeeee recznie no i caly czas jestem swiadom ze recznie nie usune tego co maszyna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 a mi caly czas chodzi zeby cos usuwalo aleeeee recznieUC. Ale to jest tak że chciałbym się ślizgaćbez niczego bez względu na kosnekwencje. Sorry za takie porównanie ale : 9KcvXQWX93o :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 UC+TriColor Ale roboty przy tym że wrogowi tego nawet nie życzę. Sam pierwszą korektę robiłem ręcznie... efekty? Oksydacja ściągnięta, na to SRP i źle to nie wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 UC i pad od VP :) Tu moja praca: http://www.detailingclub.pl/viewtopic.php?f=11&t=2115 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Fajny jest jeszcze ten pad do ręcznej pracy: http://detailershop.pl/pl/p/Aplikator-Polerski-URBAN/801 Wg mnie trochę twardszy od Tricolor, co przy UC świetnie się sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cz@rek Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Można tez zakupić sobie taki zestaw http://mrcleaner.pl/zestaw-aplikatorow-do-recznego-polerowania-2-1-gratis-p-p2246.html mam i powiem że ten niebieski jest twardszy zarówno od białego VP jak i tego Urbana jeśli chodzi o pastę doszły mnie słuchy że Urban Shine One Step tez całkiem fajnie sobie radzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Można jeszcze wykorzystać do tego pastę Urban Shine i do tego tej samej firmy aplikator żółty ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi