dark_wolf Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Cieszy mnie, że obalasz mity o srebrnych autach :D Super :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Do zdjęć w wewnątrz wkładasz lampkę pod fotel, czy to takie ustawienie światła. Wygląda bardzo dobrze. Jak w katalogu producenta ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Lampka, widać nawet idący dywanikiem kabel ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojak10 Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Jest mi tylko przykro, że to nie było robione u mietka w szopie tylko w godnym zaufania studiuTwierdzisz, że u mietka w szopie praca wypadłaby gorzej? Sam bawię się w warsztacie samochodowym a to co robią u Nas w B-stoku w studiach gdzie co tydzień nowy pracownik to jedna wielka pomyłka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Jest mi tylko przykro, że to nie było robione u mietka w szopie tylko w godnym zaufania studiuTwierdzisz, że u mietka w szopie praca wypadłaby gorzej? Sam bawię się w warsztacie samochodowym a to co robią u Nas w B-stoku w studiach gdzie co tydzień nowy pracownik to jedna wielka pomyłka :)To w Białym są studia? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi