Carire1 Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Ma ktoś z Was może? Jakieś opinie? Testy może? Ciekawa marka i ma byc dostępna w PL w ShineOn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Ma ktoś z Was może? Jakieś opinie? Testy może? Ciekawa marka i ma byc dostępna w PL w ShineOnTylko byś kupował :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 12 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Odezwał się ten co jedzie tylko na Colli i Sonaxie :lol: Pytam z ciekawości narazie :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 ja wygrałem od nich szampon, ale nadal czekam na przesyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 Ja mam, leży na półce już z 5 miesięcy i czeka na cieplejsze dni i przypływ weny, której ostatnio brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 ja wygrałem od nich szampon, ale nadal czekam na przesyłkę w jaki sposób go wygrales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 20 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 pewnie na ryjbuku :) udostepniajac obrazek ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 pewnie na ryjbuku :) udostepniajac obrazek ;> aha, popatrze z ciekawości ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 pewnie na ryjbuku :) udostepniajac obrazek ;> oo to to .. dokładnie tak :) Paczka doszła, szampon jak szampon, zapach niezidentyfikowalny, konsystencja zwykłego szamponu do włosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 czyli jednak pasuje brac udziały w takich akcjach, może cos się uda wygrac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi