samtive Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 :u tak skromnie ode mnie,na zdjęciach nie ma wszystkiego :) brakuje ściernego dodo juice i rękawicy megsa :) nie zwracać uwagi na stan kredensu :D niedługo wylatuje i wlatuje nowy regał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Nie wywalaj kredensu :) Miałem kiedyś taki po prababci Ś.P w budce na "działce" - lepszego drewna w kominku nie miałem nigdy, pomimo iż żałuje jego spopielenia. Trochę papieru, lacku i będzie służył jeszcze Twoim wnukom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samtive Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 no właśnie ten jest po Ś.P babci ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Się zaczyna zbieractwo :lol: :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samtive Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 aż sie boję co bedzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Nie bój się, nie bój :mrgreen: tu znajdziesz zrozumienie, pocieszenie, okazje na giełdzie, promocje świąteczne =)) Potem debet na karcie do 10 k ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Nie bój się, nie bój :mrgreen: tu znajdziesz zrozumienie, pocieszenie, okazje na giełdzie, promocje świąteczne =)) Potem debet na karcie do 10 k ;)) Rok temu śmiałbym się z tego postu,teraz nie zostało mi nic innego,jak tylko zapłakać :cry: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samtive Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 pocieszenie i zrozumienie znajduję u mistrza Yody,ale już się zaczyna "no i na co ci to?" =)) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peppa Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 szybko Ci idzie, aż strach co będzie w lecie a Yoda to Ci na pewno pozwolił na rękawicę megsa? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samtive Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 cichutkooo,on nic nie wie :D p.s sam nią myje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peppa Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 no właśnie aż się za głowę złapałam jak to zobaczyłam w innym temacie :lol: ładnie kolekcjonujesz, bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 teraz to dopiero się zacznie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 No i git...a kredens widzę że późne roko koko :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samtive Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 roko koko spokojnie pamieta =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi