boodziu Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Witam wszystkich, zarówno zawodowców jak i amatorów. Ja zaliczam się zdecydowanie do tej drugiej grupy i mogę powiedzieć, że jestem na początku tego nałogu. Pozdrawiam i proszę o wyrozumiałość w przypadku zadawania mało profesjonalnych pytań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Cześć Marcinie, Witamy w amatorskich progach, tutaj każdy jest taki sam :ymhug: Skąd do Nas przybywasz, co pieścisz? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 siema :) Skąd do Nas przybywasz, co pieścisz? +1 i najważniejsze to foty auta, dziewczyny, żony, kochanki, matki, babki i prababki dla ogólnego wglądu a zwłaszcza dla moderatora :ymdevil: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Witam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Siema, siema. Dużo szajnu, wiedzy i PYKania :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Witka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Siema kolejny Marcinie...nick mnie zmylił :? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Witamy na forum ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodziu Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Skąd do Nas przybywasz, co pieścisz? :) Poznań, Ford Focus MK3 Kombi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Serdecznie Witamy :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Witamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi