SNB SWEDEN Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 W Niedziele pozegnalem kolege Kasztelana i w poniedzialek bylo sprzatanie garazu,obecnie warunki spartanskie ale za pare tysiaczkow bedzie najladniejsze SPA SNB jeszcze chwila :) Oczywiscie wczesniej skapletowalem juz wiele rzeczy min aplikatory itp Ten zamowilem u Noxa http://mrcleaner.pl/Monster-Shine-Aplik ... p1122.html i powiem pozytywne zaskoczenie raz ze jest duzo wiekszy niz myslalem a uzylem go do ostatecznego wycierania lakieru po woskowaniu.Do nakladania najpierw uzywalem piankowego zoltego ze sklepu Noxa ale powiem ze moim zdaniem kiszka stolcowa, rozprowadzanie wosku bylo nierowne moze wina ze duza wilgotnosc itp choc uzylem swojego i bylo git.Wyzej wymieniony z mikrofibry doskonale nadaje sie rowniez do elemetow plastikowych wnetrza.Bardzo wygodny w uzyciu mialem tez wrazenie ze lakier dostal troszke ciepla podczs wycierania i nabral wiekszej glebi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Też jestem z niego zadowolony. Mi on pasuje do sealantów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 A ja miałem go kupic na ostatnich zakupach ale stwierdziłem eeee na co mi on no i teraz żałuje;/ eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 A ja miałem go kupic na ostatnich zakupach ale stwierdziłem eeee na co mi on no i teraz żałuje;/ ehJa dzis robilem czarnego passka i znowu sie sprawdzil wiec zamownilek jeszcze jeden + polerke u Noxa :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 A ja miałem go kupic na ostatnich zakupach ale stwierdziłem eeee na co mi on no i teraz żałuje;/ ehJa dzis robilem czarnego passka i znowu sie sprawdzil wiec zamownilek jeszcze jeden + polerke u Noxa :mrgreen:polerke das? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Nie obrażajmy Seby.. :P :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 28 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 A ja miałem go kupic na ostatnich zakupach ale stwierdziłem eeee na co mi on no i teraz żałuje;/ ehJa dzis robilem czarnego passka i znowu sie sprawdzil wiec zamownilek jeszcze jeden + polerke u Noxa :mrgreen:polerke das?AndrU piles dzis Kasztelana,Warke,Zywca,Lomze czy cos innego? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 AndrU nie pije. On to już ma we krwi. Sebba, powiadasz, że on taki dobry jest? No to trza zabrać go, jak będę przejeżdżał koło nox'a. Znaczy się za jakieś 20 minut... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 AndrU piles dzis Kasztelana,Warke,Zywca,Lomze czy cos innego? :lol: a o jaka polerke chodzi bo ja widocznie zle rozumiem :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 AndrU, chodzi o ROTACJĘ. A dokładnie o SIM180 Rotary Sebba75 Special Edition Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 AndrU, chodzi o ROTACJĘ. A dokładnie o SIM180 Rotary Sebba75 Special Edition to jest takie cos:P? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Stary, dla Sebby wszystko się wyprodukuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Stary, dla Sebby wszystko się wyprodukuje.hehe ok ok:P zapamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 29 Lipca 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Sim 180 Sebba Edition to specjalna krótka seria maszyn wykonanych z włókna szklanego , obudowa silnika znów to 24 karatowe złoto wysadzane czarnymi perłami . kabel zasilający jest obszyty platynową nicią . to tylko kilka szczegółów tej zacnej maszyny , do reszty konfiguracji sebba zażyczył sobie aby okryć je tajemnicą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgadza sie, a w szczególności nie pozwolił zdradzać ilości obrotów na minutę, to właśnie sekret jego tak dobrze wykonanych prac. Oczywiście ważne też jest wyważenie maszyny. No i ten kolor, jasnokoperkowy w drobne czarne hackenkreuze, ale też jest to specjalnie opatentowany kolor na potrzeby kolegi Sebba75. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi