golden0282 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Witam, dzisiaj udało mi się ogarnąć nieład panujący w moich garażu , więc zrobiłem kilka fotek tego co do tej pory mi się uzbierało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 :shock: pozazdrościć :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Niezły arsenalik, ale musisz mieć gorąco, że aż trzymasz kosmetyki w lodówce :mrgreen: nawet maszina. Jak sprawują się kosmetyki Autoglyma, jak oceniasz pasty Wolfsa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Też zauważyłem tą maszynę w lodówce - musisz ją nieźle zajeżdżać.. :lol: :u Przyłączam się do pytania: jak oceniasz pasty Wolfsa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Tez o Wolf's-a sie pytam...bo osobiscie to juz nic od nich u mnie nie zagosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Niezły arsenalik, ale musisz mieć gorąco, że aż trzymasz kosmetyki w lodówce :mrgreen: nawet maszina. Jak sprawują się kosmetyki Autoglyma, jak oceniasz pasty Wolfsa? Aż tak gorąco to nie mam :D chociaż i tak zimno jak w Polsce też nie , Lodówka nie jest podłączona, służy tylko jako szafka ,a ta mniejsza z bańkami 5 l jest zepsuta :D , Autoglymów zacząłem używać odkąd dowiedziałem się o detailingu , i kilka produktów na stałe zagościło w arsenale jak np, Bumper Care , Car Glass Polish czy SRP. Pasty Wolfa dopiero nabyłem więc na razie nic o nich nie mogę powiedzieć , kupiłem je w jedynym lokalnym car spa jakie tu jest , oni używają tych past ,więc myślę że jakaś straszna lipa to nie jest , Jak coś się trafi to wypróbuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 musisz ją nieźle zajeżdżać.. Oszczędzam ją jak tylko mogę :D , Ostatnio nawet zrezygnowałem z polerowania szyb , żeby nie skarcać jej żywota :D Tez o Wolf's-a sie pytam...bo osobiscie to juz nic od nich u mnie nie zagosci Z Wolf'sa jak do tej pory używałem tylko dwóch produktów , i gdyby nie twój post miałbym zupełnie inne zdanie , a tak przyjrzę im się dokładniej , a że teraz mam kilka ich różnych wynalazków , to za jakiś czas będę mógł więcej powiedzieć. Próbowałem black out do opon i plastików , i na oponach efekt jest bardzo fajny ,opona po wyschnięciu wygląda jak nowa ,na plastikach taki sobie , drugi jakiego próbowałem to Silk MIlk dressing do wewnętrznych plastików - zrobiłem porównanie z CG Natural Shine Dressing i po dniu od nałożenia wyglądają niemal że identycznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Arsenał elegancki - jest z czym podziałać :u Fajny patent z tymi lodówkami ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 musisz ją nieźle zajeżdżać.. Oszczędzam ją jak tylko mogę :D , Ostatnio nawet zrezygnowałem z polerowania szyb , żeby nie skarcać jej żywota :D Tez o Wolf's-a sie pytam...bo osobiscie to juz nic od nich u mnie nie zagosci Z Wolf'sa jak do tej pory używałem tylko dwóch produktów , i gdyby nie twój post miałbym zupełnie inne zdanie , a tak przyjrzę im się dokładniej , a że teraz mam kilka ich różnych wynalazków , to za jakiś czas będę mógł więcej powiedzieć. Próbowałem black out do opon i plastików , i na oponach efekt jest bardzo fajny ,opona po wyschnięciu wygląda jak nowa ,na plastikach taki sobie , drugi jakiego próbowałem to Silk MIlk dressing do wewnętrznych plastików - zrobiłem porównanie z CG Natural Shine Dressing i po dniu od nałożenia wyglądają niemal że identycznie . Jak firmy co pare miesiecy ulepszone wersie wypuszczeja to u mnie nie goszcza. Pasty juz byly zmienione. A w sieci po 2-3€ stara wersje mozna znlaesc. Pady wypuscil pierwsze pozniej na DW pisal ze cos z nimi nie tak i po 4€ szt. oddaje. Body wrap siedzi krocej niz nie jeden selant w sprayu. Ten do szyb tez dlugo nie polezy. A o naklejkach ze zlymi opisami nie wspomne...nawet zdjecia gdzies mam. Po prostu nie budzi we mnie zaufania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Dzięki Piotrek, dużo Nam wyjaśniłeś :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 19 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Cały czas coś tam dochodzi do zbiorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Ostatnia aktualizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerad Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Widzę że ozonator został dodany, jakie ma parametry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Widzę że ozonator został dodany, jakie ma parametry? Według danych 3,5 g na godz , ale z tego co poczytałem w necie na temat ozonatorów to sam nie wiem czy można wierzyć w to co pisze na pudełku . Coś tam działa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Malutko jak tylko 3.5 g ale godzinka styknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 I kolejne zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Gtechniq :u Fusso :u tez trzeba będzie zakupić to japońskie cudo :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Gtechniq :u Fusso :u tez trzeba będzie zakupić to japońskie cudo Po pierwszym smarowaniu stwierdzam , że fusso zostanie na stałe :) A gtechniq był w takich cenach, że nie mogłem sobie odmówić :D http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=27908219&order=m&string=GTECHNIQ&search_scope=userItems-27908219&bmatch=s0-mt-0415 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 tez kupowałem od tego sprzedawcy tyle ze duży szampon i rękawicę :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 On tak ma ciągle czy to już końcówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 chyba końcówka, były prawie wszystkie produkty w cenach o polowe niższych niż normalnie, nawet exo w dużym opakowaniu a cena jak za małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 W końcu udało mi się rozpakować paczki , które dostałem wczoraj za świeżutkim towarem prosto z Polski , takie tam małe zakupy do 200 zł, trochę od JJ'a ,mx-ów , motogo , allegro , od forumowiczów i kilka mf z UK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Podstawowe sprzątanie jest czym zrobić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Ale słoiczek Swissvax to mogłeś dać na oddzielnym foto, a nie tak obok SG :-B :)) 8-} 3:-O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi