minetoo Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 SG to bardzo dobry stuff :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Powiedzmy ........ ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Tommy.. :D :u Golden, ładnie. Chyba i ja zacznę zbierać z podłogi jak takie prezenty można sobie sprawić ;)) Szkoda, że nie zamówiłeś ode mnie którejś nowości.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 SG to bardzo dobry stuff :) Też tak uważam , jednak ten wosk SG już mi się nie podoba ze względu na zapach , jak na wosk naturalny to nieźle wali chemią :-q Tommy.. :D :u Golden, ładnie. Chyba i ja zacznę zbierać z podłogi jak takie prezenty można sobie sprawić ;)) Szkoda, że nie zamówiłeś ode mnie którejś nowości.. :D :D :D Wtedy było dostępne tylko te 4 , ale nic straconego kurier do Irlandii jedzie tylko 2 dni ;) , wszystko jednak zależy od tego, jak długo będę zbierał podatek podłogowy aby pokryć koszty =)) =)) =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udało mi się ogarnąć moje CAR SPA :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Porządek musi być :) Trochę tego masz chłopie :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucaso27 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Bardzo przyjemnie to wygląda :u i miejsce i asortyment. Jestem jeszcze przed tym etapem, na razie powoli gromadzę i delikatnie testuję potrzebne środki, preparaty itp, itd...No i wszystko mam w pudłach, dlatego z ciekawością zaglądam do Waszych "salonów piękności" w poszukiwaniu pomysłów jak urządzić się samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Porządek musi być :) Trochę tego masz chłopie :u Na własne potrzeby żeby swoje auto jakoś tam ogarnąć chyba wystarczy :D , a tak serio to i tak jeszcze brakuje mi sporo :( Bardzo przyjemnie to wygląda :u i miejsce i asortyment. Jestem jeszcze przed tym etapem, na razie powoli gromadzę i delikatnie testuję potrzebne środki, preparaty itp, itd...No i wszystko mam w pudłach, dlatego z ciekawością zaglądam do Waszych "salonów piękności" w poszukiwaniu pomysłów jak urządzić się samemu. Dzięki :) , miejscówka powstała na podjeździe przy domu . Miałem szczęście że podjazd jest na tyle szeroki , że bezproblemowo mieści się samochód z otwartymi drzwiami z obu stron . Trochę żałuję że go nie wydłużyłem jeszcze ze 2 metry , na tą chwile wymiary garażu to 7x4,2 i cały czas brakuje miejsca . Ale najważniejsze , ze na głowę się nie leje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Świetnie to wygląda :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucaso27 Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Trochę żałuję że go nie wydłużyłem jeszcze ze 2 metry , na tą chwile wymiary garażu to 7x4,2 i cały czas brakuje miejsca . Ale najważniejsze , ze na głowę się nie leje :) Mam do dyspozycji pomieszczenie 4x6m i chce je adaptować łącznie z posadzką i odpływami aby można było samochody umyć. No i aby właśnie na głowę się nie lało, bo i jak tu auto wysuszyć ;) Wracając do Twojego studia to bardzo fajny pomysł z wieszakiem na spray'e. Zauważyłem również folię na suficie. W konkretnym celu ją rozpiąłeś aby światło rozproszyć czy to przypadek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 10 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Mam do dyspozycji pomieszczenie 4x6m i chce je adaptować łącznie z posadzką i odpływami aby można było samochody umyć. No i aby właśnie na głowę się nie lało, bo i jak tu auto wysuszyć ;) Wracając do Twojego studia to bardzo fajny pomysł z wieszakiem na spray'e. Zauważyłem również folię na suficie. W konkretnym celu ją rozpiąłeś aby światło rozproszyć czy to przypadek? Studio to bardzo grube słowo :D . Wieszak na butelki zrobiłem z podstawy przenośnego wieszaka na ubrania . Na suficie jest materiał banerowy, dach jest pokryty blachą , a z blachy często skrapla się woda , więc główną przyczyną obicia sufitu było powstrzymanie kropelek lądujących na świeżo nawoskowanym aucie , poza tym konstrukcja pokryta blachą wyglądała od wewnątrz naprawdę ponuro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 6 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Coś tam znowu dojechało z Polski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Robisz chyba samochód za samochodem, masz więcej kosmetyków niż nie jedno renomowane studio detalingowe :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Fajnie na to wszystko popatrzeć 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Znowu udało mi się zaprowadzić jako taki porządek w garażu , jednak od ostatniego roku mój arsenał ewidentnie ucierpiał na ilości kosmetyków x_x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucaso27 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Heh, pierwszy raz widzę tak zaopatrzoną lodówkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi