minetoo Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Na terenie usuwania smoły i depozytów smołopodobnych rewolucji od czasu pojawienia się Prickborta już nie wymyślimy jednak co w przypadku gdy chcemy spróbować czegoś innego a co skutecznością nas nie rozczaruje? W rękach miałem dużo różnych Tar removerów i żaden nie dorównywał choćby po części liderowi. Aż do tego momentu. Diamondbrite jest dobrym produktem który działa bardzo szybko i skutecznie. Jedyne co mogę mu zarzucić to cechuje się wysoką zawartością frakcji lotnych co przez intensyfikacjęzapachu eliminuje go z użycia wewnątrz pojazdu na tkaninach. Jednak w tym do czego produkt został zaprojektowany radzi sobie wyśmienicie co mam nadzieję zobrazują poniższe fotki. Namoczony asfalt dał się łatwo usunąć fibrą a resztki preparatu zmyły się bez większego oporu pianą. Niewątpliwym plusem wg mnie jest doskonały i ekonomiczny atomizer z zestawu. Zapewne pozostanę przy Pricbort jednak jeśli mam wskazać alternatywę godną polecenia to jedyne co przychodzi mi na chwilę obecną na myśl to w/w produkt. Minetoo Aproved :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Ja miałem przyjemność pracować z tym produktem 2 lata temu w gorace lato w cieniu i szybko odparowywał ;) nie wiem czy skład się zmienił ale Autosmart 101 stawia go w cieniu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Również polecam, dobrze i szybko działa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi