fireman_marcin Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 No wiadomo bo wszystko zależne od wspomnianej ceny i zapasu czasowego, a po za tym zawsze trochę chęci braknie jak wiesz, że tak jak napisałeś po 2-3tygodniach dziad się robi taki sam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih155 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 O ku..a ... Avensis zabija wszystko co wcześniej @-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tata_jerzyka Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 W 99% przypadków sprawę załatwia choinka Wunderbaum :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camaro17 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Masakra co tam siędzije, ale w PL spotyka się takie same chlewiki co na zdjęcia .... Powiem ci szczerze kolego ze maleś zaparcie z tym, bo ja widząc taki stan miałbym wielie obawy czy wogóle podejmować się sprzątamia, to po prostu od razu odpycha wewnętrznie jak się na to patrzy a co do piero jak trzeba to walsnymi rękoma posprzątać i miec z tym styczność :) .... Szacun :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falon Opublikowano 2 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2013 hejka gdzie w Irlandii jesteś? miewam że gdziec na country side bo auta farmerów miewam robiłeś, śliczne :) Ja w Cork. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler07 Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 U mojego dziadka kiedys w stajni było czyściej niz w niektórych samochodach które pokazałeś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitoris Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Odnoszę wrażenie, jakby te auta były wyciągnięte po kilku latach z jakiegoś jeziora :-( masakra !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 8 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Trochę odświeżę temat, przez jakiś czas miałem przerwę wiec zbyt wiele się nie działo , ale coś tam nowego doszło 8-) . Tak w ogóle to w Irlandii jest tylko 2 rodzaje aut , a raczej stanów w jakich może być auto , oczywiście są wyjątki od reguł , ale najczęściej jak to nazywają tubylcy jest stan auta "not too bad" , no i drugim oczywiście jest "bad" :shock: ale z tym spotykam się bardzo rzadko :-P W stanie "bad" w sumie miałem tylko 2 :)) , pokazywałem je w dziale Nasze Projekty, ale może w tym dziale uda mi się kiedyś stworzyć największą galerie brudasów , więc i tu je dorzucę 8-x No i kilka sztuk w stanie "not too bad" :-D Żartowałem , właścicielka ostatniego auta nic nie powiedziała odnośnie jego stanu :ymapplause: , ale jeżeli chodzi o auta ze skórą to tu nie ma wyjątków . Już sam fakt , że w aucie jest skóra według właścicieli odgórnie auto nie może być w złym stanie, dlatego takich aut czyszczę najmniej . A na sam koniec pokaże Wam jak wygląda prawdziwy valeting w Irlandii , i żeby nie było , że sobie jaja robię :D , tą astre widziałem na fb jakieś 8 miesięcy wcześniej zanim do mnie trafiła , astra po " polerce " I na koniec auto kilka dni po komisowym valetingu , i co najlepsze właściciel rownież powiedział, że jest "not to bad" , bo było czyszczone , trzeba tylko trochę poprawić :roll: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Kurde szkoda,że u nas w PL tak zajechanych szmat nie ma Bo wbrew temu co widać przy odpowiedniej technice mycia i czyszczenia troche dłużej by zeszło niż z normanie zabrudzonym A pieniądze 5x większe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 :O czy stan wewnętrzno / zewnętrzny odzwierciedla stan techniczny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Ja pierdole ja che to! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 :o czy stan wewnętrzno / zewnętrzny odzwierciedla stan techniczny ? W wielu przypadkach zdecydowanie tak. Kurde szkoda,że u nas w PL tak zajechanych szmat nie ma Bo wbrew temu co widać przy odpowiedniej technice mycia i czyszczenia troche dłużej by zeszło niż z normanie zabrudzonym A pieniądze 5x większe Ja już tak się przyzwyczaiłem do tych troli , że większość tych aut uważam za "normalnie zabrudzone" x_x , od czasu do czasu jak przyjedzie jakieś "czyste" auto, to trochę mam wyrzuty sumienia , że pieniądze za nie biorę :roll: Ostatnia "fucha" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojak10 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Hardkorowo:) Mamy podobne na lotnisku do czyszczenia tylko, że to od turystów, czasami aż szkoda aut... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 6 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Niewiele , ale zawsze coś , taka tam trochę przykurzona almera I kolejny z cyklu " nie jest źle bo siedzenia skórzane..... " x_x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Podziwiam Cię Ja bym wypier..dolił taką szmatę za bramę Szkoda zdrowia a pieniądze to nie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Jaaaaa w almerze to bez kitu pieczarki by wychodował :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Podziwiam Cię Ja bym wypier..dolił taką szmatę za bramę Szkoda zdrowia a pieniądze to nie wszystko . Niestety w tym środowisku jak widać, takie auta w mniejszym lub większym stopniu to norma , najbardziej jednak po takiej robocie cieszy mnie efekt jaki można uzyskać nawet z totalnego syfu, jak również często słyszane z ust właścicieli " Oh My God " !! :) . Większość tubylców ma szczerze w d..e jak wygląda ich auto ,więc do mnie przyjeżdżają przeważnie takie, które NAPRAWDE potrzebują pomocy , a ja , że lubię podłubać to nie odmawiam , a i pare groszy wpadnie dzięki czemu można poprawić arsenał :) . Auta nowe/ nowsze / w stanie takim jak się widzi w większosci relacji firm detailingowych w PL czy UK w tym kraju trafiają na valetingi do rumunów za 15-20 euro na stacjach benzynowych , bo przecież w takim aucie nie ma co robić więc tylko głupi by płacił Bóg wie ile kasy za czyszczenie takiego auta . Żeby zrozumieć tok myślenia Irlandczyków , to trzeba tu trochę pomieszkać , ci którzy tu są/byli wiedzą o co mi dokładnie chodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 A ile Ty kasujesz za taką robotę jeśli to nie tajemnica ? gdyby do mnie przyjeżdżały takie samochody to bym zmienił branżę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 A ile Ty kasujesz za taką robotę jeśli to nie tajemnica ? gdyby do mnie przyjeżdżały takie samochody to bym zmienił branżę ... To co robię , robię hobbystycznie więc może o cenach nie będę pisał ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojak10 Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Podobne autka mamy w wypożyczalni w Dublinie, przy niektórych idzie się powiesić. Ale za to ile można pieniędzy znaleźć? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 9 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Ty ogarniasz te auta? Jeżeli tak to wrzuć jakieś foty . Co do bilonu to i u mnie czasem się trafia :D , najwięcej znajduję po wymontowaniu siedzeń , a co z podłogi to moje :D . Przypuszczam , że w przypadku wynajmowanych aut ,to na kasie z podłogi można niezłą fortunę zbić . U mnie rekord to jakieś 20 euro z jednego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Wojak drugą wypłatę z podłogi uzbiera.. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golden0282 Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Wojak drugą wypłatę z podłogi uzbiera.. :D Nie wiem ile Wojak uzbiera , ale ja za tegoroczne "podłogowe" kupiłem sobie takie trzy pudełka , część tej kasy trafiła również do Ciebie ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 W takim razie dziękuję Irlandczykom.. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi