Carire1 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Jakie jest wasze zdanie na ich temat? ktoś ma może, używał jakiegoś lub cleanera od nich? Bo jam tak widze to ciekawą ofertę mają, warto?... :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacek _b Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Mam wosk soul , kupiłem używkę za 100 zł , za tę cenę uważam że zrobiłem dobry interes :) . Kładłem go na triple i na ClearKote VG , cieszę się że go kupiłem bo bardzo fajnie się go poleruje , podobnie to Petes'a 53 , ale efekty dla mnie fajniejsze . Z Twojego avatara wnioskuję że u ciebie zymol " number one " , ale np. soul możesz położyć na całe autko i bez problemu polerujesz z carbonem już jest problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shiningcar Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Maciej, Ty jakąś relację sklej z tego co masz a nie pytaj... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Maciej, Ty jakąś relację sklej z tego co masz a nie pytaj...Rok czytania :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 nadrabiam zaległości :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi