szynka Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Siema! Civica zrobiłem jakiś czas temu. Po rozmowie z właścicielem wybraliśmy OneStep. Na lakierze było dużo rdzy lotnej oraz pozostałości po niespodziance w postaci farby, która w większości była już usunięta ale zostało jej trochę na dachu, bokach, klapie bagażnika i zderzaku tylnym. Produkty użyte: SNB Gul Javel APC SNB Jetin S MAC Prickbort CarPro Wool Wash Mitt Smartwax Car Wash CarPro Iron X Wolf's Decon Gel Bilt Hamber glinka średnia ValetPRO glinka Optimum ONR Novol Plus780 Finishkare #425 Meguiar's 101 Meguiar's 105 SNB Deox 2 Autosol Flexipads Microfiber Cutting 130/80mm Flexipads gąbka średnia 165mm Clearkote Vanilla Hand Glaze Zymol Glasur Po przyjeździe od razu mycie, oczyszczanie lakieru z którym zeszło 3h - glinka, Wolf's + Iron X, glinka, Wolf's + Iron X, glinka. Potem płukanie, suszenie, fotki, oklejanie, wjazd do garażu i do roboty. Przed/Po myciu Po / na drugi dzień Dziękuje za uwagę, pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Ładnie, ładnie fajna hondzina i grota też niczego sobie :) a co to za rysa na masce ;)) [/url] Uploaded with http://imageshack.us'>ImageShack.us"> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 pięknie a jak się ma Clearkote Vanilla Hand Glaze do Glasura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Fajna Honda, ale przed i po jakoś nie widzę dużej różnicy Panie Boczek 8-} Wiem wiem jasny kolor b-( :ympeace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Brzozek - to jakieś odbicie jest ;) Carire1 - dla mnie ma się dobrze. Wybrałem go bo się spieszyłem i chciałem od razu przelecieć całe auto. A poza tym na srebrne auto dla mnie jest jak znalazł, dodaje śliskości lecz kolor srebrny na zdjęciach tego nie oddaje. Sprinter - niestety nie miałem czasu na robienie zdjęć przed/po czy 50tek tylko od razu wziąłem się do pracy. Było co robić, że tak powiem #:-s Dzięki za komentarze, pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Dobrze jest :)Jak ten mikrofibrowy pad już coś możesz o nich powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivy Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 o civic mojego zioma :) ładnie ładnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Czemu ja na zdjęciach przeczytałem sexual detail :-? :-D Srebrny to jednak nie jest wymarzony kolor dla ludzi zakręconych jak my ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Cały dzień roboty a on nadal srebrny :D Nie mniej jednak dobrze się spisałeś :u Szkoda tylko, że nie było czasu na fotki "przed" królu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Cały dzień roboty a on nadal srebrny :D Nie mniej jednak dobrze się spisałeś :u Szkoda tylko, że nie było czasu na fotki "przed" królu :( Dzej, gdybym miał czas to bym zrobił. Widziałem ostatnio i wygląda bardzo dobrze. Srebrny bo srebrny ale najsrebniejszy ze srebrnych 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi