junior74 Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Grzebiąc w sieci znalazłem przypadkowo taki podnośnik,chyba fajny (szósty post od góry) http://www.bmwz3club.fr/forum/viewtopic.php?f=22&t=13842&start=15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Nie wiem czy na tak wąskiej konstrukcji odważyłbym się wleźć pod auto...chociaż to może tylko tak wygląda ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 10 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Nie no absolutnie wchodzić nie ale trzeba by to widzieć na żywo Ale do roboty na około git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boniu Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Przeciez zawsze można jakoś zabezpieczyc jeszcze coś pod koła itd.... Generalnie fajna sprawa do mycia podwozia jak ktos nie ma dostepu do normalnego podnośnika :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Ciekawe jak taki podnośnik wygląda cenowo w PL bo wygląda naprawdę ciekawie i może się zmieścić nawet w mniejszych dziuplach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Dodam że Maćkowi marzy się taka zabawka 8-} Ale fakt, pożyteczne jest, zależy też jaka cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mav Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Zna ktos francuski? Jest tam w poscie jakies slowo klucz, zeby znalezc ten podnosnik, a raczej poznac jego cene? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Zna ktos francuski? Jest tam w poscie jakies slowo klucz, zeby znalezc ten podnosnik, a raczej poznac jego cene? Pronciem bardzo 8-} http://www.auchan.fr/imgUpload/000/048/932/489320.pdf https://www.google.pl/search?q=mini-pont+basculant&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=ocKTUY6rEcfZ0QXDu4CYCw&ved=0CC0QsAQ&biw=1280&bih=614 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Cycaty, a może gdzieś w polskim sklepie? 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Kurcze no.... I tak wygląda jak 700EU :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Najlepszy moment 1:10sek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Trzeba by tam zamailować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Znalazłem w necie 1150 oiro http://www.consogarage.com/seicar-lift-seicar,fr,4,seicarlift.cfm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 No to na bogato. Za tyle to płytowy w posadzkę wmontuję :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Trzeba poczekać gdzieś tam jest już za 490 euro Jak się pojawi w Polsce to stawiam na ok 2 tyś bo będą konkurencje dla tych płytowych wulkanizacyjnych zrobić No ten ma zalete,że mobilny i na pole mozna wyjechać itp. Sąsiad ja juz mam tak we łbie naj...ne że mi nic nie pasuje nawet cylindrowy co z posadzki wychodzi =)) to odpuszczam se i schodze na ziemie bo by mi 100 000 zl nie starczyło Pyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi