minetoo Opublikowano 18 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Z samego rana przed napływem zwiedzających a tuż po wstawieniu auta i ostatnich szlifach, obleciałem wszystko i cyknąłem to i owo.Zdjęć było więcej ale bez statywu słabo wyszło :( Pewnie ktoś był lub będzie to doklei jakieś lepsze fotki ;) L] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Byłem, widziałem.... miałem wjeżdżać na halę ale auto odmówiło współpracy w drodzę na targi.... Ogólnie się nawet cieszę z tego powodu... było kilka auta które zrobiło na mnie wrażenie i tyle, dla mnie bez szału ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivy Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 szkoda, ze tak daleko mieszkam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Z tych fot jak dla mnie słabo... bardzo słabo :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 byłem też i mam jakieś foty ale zapodam jak dojde do siebie bo dopiero wróciłem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
do_usuniecia Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 minetoo, ten Nissan to Twoja robota? I przy okazji - masz pełną skrzynkę PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Gdzie nie gdzie to niezłą wioskę wpuścili :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazy Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Również byłem i widziałem. Nawet ktoś miał na sobie koszulkę z logo pewnego forum tematycznego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Pewnie Maciek ;)A wioska no cóż...target tych "targów" to okoliczna prowincja i "najebawszy się piwem obcinamy dupeczki".Dlatego tym razem postawiłem tylko furki bez specjalnego spustu a sam wybyłem.Za rok to zrobię show :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi