Brylant Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Witam wszystkich maniaków kosmetyki samochodowej. Mam na imię Przemek jestem z Białegostoku,śmigam czarną Ibizą FR. W tamtym roku załapałem bakcyla detailingowego i tak wciąga mnie co raz mocniej i mocniej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Witka, ładny wynik tego TDIka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 witamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Kolejny z Białegostoku! Witam :D Pokaż fotkę auta ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Cześć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylant Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Kolejny z Białegostoku! Witam :D Pokaż fotkę auta ;) Siemanko JJ A to moja Iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Witamy na forum :o) Białystok rośnie w siłę :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Siema! Fajniutka Ibiza. Jeździłbym i smyrał fibrami ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Siema Przemek! Miałeś się odzywać na darcie Ibi ... :-w Ładnie wyszła :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylant Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Siema Przemek! Miałeś się odzywać na darcie Ibi ... :-w Ładnie wyszła :) Siemka Kubuś jak tam zdrówko??? Ziomuś nie chciałem CI gitary zawracać,wykurowałeś sie już??? Ibiza wyszła,całkiem fajnie ale darta była przez 12 godzin na dwie maszyny jednocześnie. Można by ogarnać pod koniec tygodnia jakiś spocik grupy Podlasie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Siemka Kubuś jak tam zdrówko??? Ziomuś nie chciałem CI gitary zawracać,wykurowałeś sie już??? Ibiza wyszła,całkiem fajnie ale darta była przez 12 godzin na dwie maszyny jednocześnie. Można by ogarnać pod koniec tygodnia jakiś spocik grupy Podlasie ;-) Już jest ok,choć wiadomo jeszcze chwilę potrwa,ale drzeć coś tam mogę :D No to sprawnie się uwinęliście :) W przyszłym tygodniu to ja średnio,bo długi weekend i lecę do domu,ale w kolejnym może być,albo jakimś popołudniem,to jak najbardziej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Witaj Brylantowy. Fajna Ibi :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Witam. Piękna Ibiza, swego czasu chorowałem na taką ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brylant Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Witam wszystkich jeszcze raz bardzo serdecznie,ciesze się że Ibiza sie podoba :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi