Deco Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Chodzi mi tylko o to, czy robiąc to spokojnie i z rozwagą, nie zjadę lakieru aż do podkładu? No to warto zmierzyć ile tego lakieru tam jeszcze jest. Polerowanie z głową jest raczej bezpieczne więc nie powinno się nic stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Dziękuję wszystkim za pomoc! Jeszcze jedne małe pytanko, ile potrzebowałbym na pady i pasty (wiem, że można w tym wszystkim przebierać, ale mam na myśli podstawowy zestaw)? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Przeczytaj wątek. Ja też zastanawiałem się i trochę podpowiedzieli mi ludzie z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Marcin dał wskazówkę, która oszczędzi także Twój czas. Trzeba ze 150zł na jakiś komplet past i padów. Zdjęcia może pokaż? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Nie są to zdjęcia typowo detailingowe, ale lepszy rydz niż nic: http://h.imagehost.org/view/0009/DSCN1357 http://i.imagehost.org/view/0374/DSCN1364 http://img200.imageshack.us/i/s7300433m.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Ciężko wyczuć. Nic nie widać poza krzakami. Gdzieś widziałem wcześniej te zdjęcia chyba. A może nie. Nieważne. Domyślać się można, że tragedii nie ma. Powinna wystarczyć średnia i finiszowa pasta. I takie pady. Tyle na odległość. ;) Ale volvo git. Moja ulubiona marka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 19 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Pracował juz ktos z sim 180? Jak tam działa stabilizacja w porównaniu z makita np? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Kanar, ja na mój egzemplarz nie narzekam. Ale nie porównywałem z Makita, więc się nie wypowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 22 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 bober Volvo S60R. świetne autko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Co polecacie do polerki starego lekko zmatowiałego lakieru? ta pasta sie nada? http://www.autokosmetyki.pl/3m_perfecti ... p1449.html I jeszcze jedno pytanie: do czego stosuje się politure? i czy mógłbym zastosować politure na drobne ryski (np takie po myciu szczotką) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Co polecacie do polerki starego lekko zmatowiałego lakieru? ta pasta sie nada? http://www.autokosmetyki.pl/3m_perfecti ... p1449.html I jeszcze jedno pytanie: do czego stosuje się politure? i czy mógłbym zastosować politure na drobne ryski (np takie po myciu szczotką) Mysle ze w kwesti odp na temat 3M to Kanar ci pomoze On jest obcykany w tych pastach i pewnie podpowie jakiej mozesz uzyc w zamian, bo patrzac na cene to duzo moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 A cos z innych firm do polerki lekko zmatowiałego lakieru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Ja mogę polecić s17. Na zmatowiałym pomarańczu starego caddy działała świetnie. deox 2 też może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 3M zielony będzię sie nadawał, a cena normalna jak za 3ma zielonego korka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 3M zielony będzię sie nadawał, a cena normalna jak za 3ma zielonego korka;)Pewnie i cena normalna ale dla mnie drogo, debet mi sie skonczyl :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 to nie dobrze kierowniku :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Ja mogę polecić s17. Na zmatowiałym pomarańczu starego caddy działała świetnie. deox 2 też może być.Podaj pełną nazwe tego produktu S17 i Deox 2. Bo nigdzie nie moge znalesc na necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Oj tam na necie ;) Na forum wystarczy poszukać :) tu np.: http://www.cds-autospa.pl/sklep/pasty_d ... wania.html albo tu: http://www.snbkosmetyki.com.pl/index.ph ... -polerskie albo tu: http://www.mrcleaner.pl/index.php?podka ... 589&sort=0 No chyba mogłam tak koledze pomóc(?) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 No chyba mogłam tak koledze pomóc(?) :mrgreen:No jasne :D wielkie dzięki ;).A jeszcze jedno pytanie mam po Doxie 2 występuje efekt hologramu? czy to zależy od wielu czynników i jest praktycznie nie przewidywalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 No chyba mogłam tak koledze pomóc(?) :mrgreen:No jasne :D wielkie dzięki ;).A jeszcze jedno pytanie mam po Doxie 2 występuje efekt hologramu? czy to zależy od wielu czynników i jest praktycznie nie przewidywalne?Kazdy Deox jest tlusty wiec nie powinienies miec problemow z hologramami ale nie potrafie zapewnic na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Ja myślę, że ciężko przewidzieć. Maszyna pójdzie bokiem, użyjesz ostrej gąbki bez następstwa finiszowej, nie rozpracujesz pasty, za szybko będziesz latał w tą i spowrotem i hologram gotowy.. Jak robi się wszystko prawidłowo to nie powinno być problemów. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Jak to się fachowo nazywa, bo nie moge znaleść na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Pianownica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Pianownica, całkiem dobra chyba. Trzeba liczyć ze 200pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Wielkie dzięki za pomoc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi