SNB SWEDEN Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Czym rózni się Nielsen Gold Plus od Liquid Golda?Obydwa produkty sa juz wycofane LG miale lepsze wlasciwosci scierne i niby bazowany na naturalnych woskach fajnie sie jedzie na DA z zoltym padem mozna duzo wyciagnac albo nalozyc na miekkim padzie po korekcie jako LSP, natomiast Gold Plus ma spora zawartosc PTFE i czesto bylo ciezko go wypracowac a dwa slabiej sie aplikuje i nie ma takich dobrych zdolnosci sciernych.Oba produkty sa juz zastapione nowszymi wersjami i sa typowymi AIO ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Dzięki Seba. Nie ukrywam że właśnie na Was liczyłem z tym pytaniem. ^:)^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Dzięki Seba. Nie ukrywam że właśnie na Was liczyłem z tym pytaniem. ^:)^Prosze Cie bardzo mam nadzieje ze pomoglem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Dostałem piękną skodę roomster w kolorze wiśnia z dużą ilością perły , auto całe zapylone podkładem epoxydowym , glinka i korekta dała radę :) ale ma ktos pomysł jak usunąć to z plastików :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Spróbuj magiczną gąbką, mówiłem Ci przecież :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Noooo właśnie,,, a już miałem nitro napisać :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Noooo właśnie,,, a już miałem nitro napisać :lol: zapomniałeś nitro i zaraz po tym opalarka :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Jak to się z polskiego zwie http://www.amazon.com/We-Sell-Mats-Anti-Fatigue-Interlocking/dp/B001EJI6CK/ref=cm_cmu_pg__header ? Nada się na podłogę do garażu, bo na DW oglądałem i takim wykładali, proste i fajnie wygląda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 http://bergline.pl/oferta_d2_r2_p73_Maty-antyzmeczeniowe-i-antyposlizgowe-Sorb-Stance.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Jak sie po Polsku nazywa to nie wiem ( jak chcesz to po Wlosku ci powiem :lol: ) na podloge dobre, ale nie pod auto, po czsie zaczyna sie przesuwac. Chesz cos dobrego na podloge to se ( nie wiem jak po Polsku :oops: ) farba na basie zywicy i kalczuku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Martino po Włosku jeszcze gorzej :lol: , o farbie słyszałem ale to tak zaciekawiło bo tanie, a malować mi się nie chce :f . No nic dzięki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Strazak, a mnie to farba taniej wychodzi. Jakies 6 € za metr kwadratowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Czy jeśli odepnę wtyczkę z fotela w Micrze, nie wyskoczą mi żadne błędy? Fotel nie ma poduszki a jedynie powiadomienie o niezapiętym pasie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadrifoglio990 Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Dla pewności odepnij akumulator wtedy nic nie powinno wyskoczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Nie powinny wyskoczyć Ci błędy. W Ducato z 2009 roku i w Partnerze z 2009 odpinałem bo miały taką funkcję i nic się nie stało. Z odpięciem aku to bym się wstrzymał do czasu info od właściciela czy ma wszystkie kody do radia, mogą Ci się elektryczne szyby "rozprogramować" (ale zaprogramowanie ich znowu to nie powinien być problem). ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Pany, to Micra a nie nasrane czułą elektronika BMW czy Merc. Dżeju, spokojnie odpinaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 nożem odetnij :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Byle kluczyka nie przekręcać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Odpiąłem i to była dobra decyzja. Pod spodem syf, kiła, pleśń i mogiła x_x Wszystkie drzwi za wyjątkiem bagażnika były otwarte i przed odłączeniem aku nie zobaczyłem, że centralny się uzbroił. Efekt - nie mogę wejść do bagażnika :lol: Trudno, zrobię wszystko przez tylne drzwi, malutki samochodzik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Śmiało podłącz baterię na czas otwarcia bagażnika. Tylko kluczyka nie przekręcaj w stacyjce :u :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 w zeszły weekend łatałem kabelki co się od grzanych dupek pourywali i nie odłączałem aku a poduchy są w fotelach i wszystko było OK po operacji, grunt to nie tykać kluczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Jaki QD będzie miał najlepsze właściwości czyszczące? Mam bardzo twardą wodę i przy tych temperaturach nie nadążam wysuszyć auta i zostaje osad. A nie zawsze chce mi się czekać do chłodniejszego wieczora. Jedyne wymaganie to rozsądna cena ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Czym usunąć zaschnięta gumę z wykładziny? T&GR i co jako ścieracz? Czy są jakieś preparaty które usuną rdzawe zabarwienie z wykładziny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Czym usunąć zaschnięta gumę z wykładziny? T&GR i co jako ścieracz? Czy są jakieś preparaty które usuną rdzawe zabarwienie z wykładziny? Ale masz na mysli gume do zucia? Jesli tak Nielsen juz ma w ofercie w PL na takie rozwiazanie testowalismy dziala :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Czym usunąć zaschnięta gumę z wykładziny? T&GR i co jako ścieracz? Czy są jakieś preparaty które usuną rdzawe zabarwienie z wykładziny? Ale masz na mysli gume do zucia? Jesli tak Nielsen juz ma w ofercie w PL na takie rozwiazanie testowalismy dziala :u Jeżeli działa to zamawiam ;) Jeszcze można zamrozić sprężonym powietrzem i zdrapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi