fryc1981 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Panowie czy tragedia bedzie jesli poloze Natty's Paste Wax blue na aucie w jasnym kolorze? Wiem ze jest on do ciemnych kolorow ale chcialbym dopiescic wozy tesciow ktore sa wlasnie w jasnych kolorach. Thx za info:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Żadnego problemu. Kładź śmiało :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryc1981 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Dziekoowka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sohers Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 A ja mam pytanko jak po zastosowaniu apc we wnątrz usuwacie je z wlotów zakamarków szczelinek przycisków i innych miejsc trudno dostępnych? chodzi mi o taki jak już zadziała i spływa brud :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 A ja mam pytanko jak po zastosowaniu apc we wnątrz usuwacie je z wlotów zakamarków szczelinek przycisków i innych miejsc trudno dostępnych? chodzi mi o taki jak już zadziała i spływa brud :idea: Ja uzywam czystej (w sensie osobnej), wilgotnej sciereczki MF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Demontujemy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sohers Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Demontujemy :D co nieco można zdemontować ale nie wszystko sie da bez uszkodzeń :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Patyczki do uszu są...nie tylko do uszu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 A ja mam pytanko jak po zastosowaniu apc we wnątrz usuwacie je z wlotów zakamarków szczelinek przycisków i innych miejsc trudno dostępnych? chodzi mi o taki jak już zadziała i spływa brud :idea:Wydmuchać parą i w MF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 mógłby ktoś z krakowa podjechać i obczaić? wiem że bity bo widzę po zdjęciach ale może nie ma tragedii? http://moto.allegro.pl/audi-a4-s-line-1-9-tdi-2002-nawigacja-polecam-i2553598544.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sohers Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Coś było z przodem bo ma kiepsko lewą strone spasowaną do lewego błotnika, zderzak niżej z lewej niż z prawej. przebieg nie całe 188tyś =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 jeżeli w A4 jest tak samo silnik wstawiony jak w A6 to do wymiany rozrządu rozbiera się cały przód - lampy, zderzak itd, więc tu może jedynie ( oby ;) ) niechlujstwo składacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 jeżeli w A4 jest tak samo silnik wstawiony jak w A6 to do wymiany rozrządu rozbiera się cały przód - lampy, zderzak itd, więc tu może jedynie ( oby ;) ) niechlujstwo składacza.Jest tak samo i w passacie b5 i b5Fl również tak i w obu przypadkach ściąga się cały pas przedni. Ale dość OT :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Kolorowy z przodu i z tyłu ten srebrny wózek.. A może coś takiego: http://moto.allegro.pl/audi-s4-1-9-tdi-skora-navi-mmi-alu-19-niemcy-i2544770512.html ps. To pytanie newbie'sa, całkowicie w temacie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Mogę obczaić po wekendzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 faktycznie przod i tył walony- z przodu brakuje ori zaslepek tylko są zwykle z tyłu brakuje lotki a slajny miały- ciężko dorwać dobrego s-linea ponizej 35k :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zobaczyć mogę, tylko co ja zobaczę :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sohers Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Kaszalota z małym przebiegiem =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Tylko lać i jeździć :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zarejestruj się na bezwypadkowe.net może o jakiejś coś Ci powiedzą chłopaki z tamtego forum. Zobacz np. w Bydzi stoi ładna http://otomoto.pl/bmw-320-si-m-pakiet-C25275288.html A tak to wyglądało... http://s6.ifotos.pl/img/1jpg_xppnqaw.jpg http://ifotos.pl/zobacz/2jpg_xppnqaq.jpg/ i o niej jest więcej zdjęć i o innych autach też 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 wiem ale to nie ta półka cenowa :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 To był przyklad, możesz podpytac na tamtym forum. Mają skądś dojścia i sprawdzają sporo wiadomości o samochodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 jak się na coś napalę to zobaczę- dla ciekawości sprawdziłem na mobile.de i dobra nawet bardzo dobra A4 taka jak tamta w sline z mniejszym przebiegiem w lespzym stanie po przeliczeniu 40k zł - także takie ceny w PL to z dobrej woli się nie opuszczają :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Co lepsze do zabezpieczenia powierzchni lakierowanych przed uszkodzeniami? Plastidip bezbarwny czy folia 3M? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Co lepsze do zabezpieczenia powierzchni lakierowanych przed uszkodzeniami? Plastidip bezbarwny czy folia 3M?Plastdipa jeszcze nie testowałem ale już wkrótce to się wypowiem, natomiast folie mam na ASX w kilku miejsach szczególnie progi itp działa oki, wygląda dobrze i koszt niski :u A jak się nie myle Plastdip jest tylko w macie ale nie jestem pewien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi