Tommy Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 ale odwaznikow na tej jednej feldze wulkanizator nie zalowal, jakies problemy z wywazeniem byly? ps. fajna oponka z fajnym bieznikiem :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escimo Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Tommy: podejrzewam, że musiały być jakieś problemy. Nie było mnie przy wyważaniu. Bardzo możliwe, że przez oponki, bo felgi były prostowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Bardzo możliwe, że przez oponkiTo się oponkę obraca....chyba że już obrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Naszło mnie żeby użyć w niedługim czasie Black Hola. Jaki wosk będzie sie najdłużej trzymał? A jaki najlepiej wyglądał? Czy lepiej bez (nie na BH) Victoria Vax Red FK1000 Pits 53 Megs 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Nikt nie doradzi? No to teraz z innej beczki, jak przykleić luźny materiałowy fragment podsufitki który odchodzi, niestety po środku/koło przetłoczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 co do wosków to najdłużej powinien poleżeć FK i Megs, a najlepszy efekt wizualny chyba daje Victoria przynajmniej tak podaje producent w opisie W założeniu wosk ten został stworzony z myślą o przygotowaniu samochodu na pokazy i wystawy. Nadaje niesamowity blask i głębię oraz charakterystyczny „mokry” efekt wykończenia.co do 53 Minetoo mógłby się wypowiedzieć bo już kilka projektów chyba nim robił ps. testuj i dziel się z nami swoimi spostrzeżeniami :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Jak na dystans to FK a na wyglad victoria. Petsa nie znam. Co do klejenia to sa kleje do textili, jakiegos tapicera sie popytaj, ale nie jest to prosta robota. Musisz zdjac wszystko, podkleic i zamatowac i nie jest gwarantowane ze dobrze wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Dzięki panowie :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Wygląd to BH i Pete's Trwałość to BH i Meg's,fk1000 ale wolałbym inny cleaner bardziej czysty.... Podsufitkę kleimy kejem natryskowym i to nie z castoramy ;) Znajomy tapicer wskazany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golono Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Potrzebuje jakąś pastę lekko ścierną lub też mleczko ale nic typu AIO bo ma być pasta :) :D Co polecicie w tym temacie do ręcznego zapolerowania? Meguiars UC, HGCC z 4nano? HGCC głównie dlatego ,że super wypełnia wg opinii nawet przy ręcznej pracy a jak będzie mało to można zrobić kilka przejazdów na maszynie :D Chodzi głównie o wypełnienie swirli, kolistych zarysowań w miare przyjemny sposób :) Może jakaś wykończeniowa? Scholl S40/ Menzerna FF3000? :) SRP i Cherry glaze niestety nie przypadło koledze do gustu :/ Albo jakiś One Step poza HGCC? S17+, albo Urban Shine? :-) Pozdrawiam i Dzięki za odpowiedzi :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Megs 205...AIO achille lub Tripple od AF. Ale jak zawsze kwestja gusto. Co mnie dziwi to to ze cherry glaze nie spodobalo sie, wiadomo dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razman Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Wydaje mi się, że kolega ma zbyt duże wymagania. Aby usunąć rysy musi zrobić korektę. Nic innego tego nie zastąpi, jedynie nada większego blasku maskując część rys i lekko polerując lakier. Wcześniej używałem Triple, UC i było ok. Teraz kupiłem Cherry Glaze i jestem strasznie zadowolony. Po prostu niech kolega nie liczy, że zdziała cuda :). A na etykietach piszą różne rzeczy. To ma się sprzedawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golono Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Dzięki wielkie za wszystkie odpowiedzi :) Ja jestem jak najbardziej zadowolony z cherry czy też srp :D Miałem kiedyś megsa ucc i szału ręcznie nie robił :) Ale kolega woli pastę a raczej chciałby coś co można ręcznie nałożyć a w razie potrzeby zabawić się maszyną :D AIO wiadomo ukryje ale nie usunie :) Ciemne lakiery po Cherry Glaze robią nie zły szał :D Pozdrawiam :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 poszukajcie Pany dziury w całym bo mi sie za bardzo podoba :lol: http://moto.allegro.pl/opel-astra-sport-150km-bixenon-skora-navi-panorama-i2597014144.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Wypierdziany fotel kierowcy po prawej stronie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Dressing na oponach krzywo leży a w środku walają się paprochy :-q nie bierz tego strucla :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 poszukajcie Pany dziury w całym bo mi sie za bardzo podoba :lol:Prawa strona przód i drzwi malowana Do przebiegu dodaqj min 100 tkm wytarta kierownica sprytnie ustawiona do foto i fotel kierowcy wygląda na ok 200 tkm Na pewnoo w niej śmierdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Na pewnoo w niej śmierdzihahaha :lol: widziałem gorsze fotele i kierownice w tym podanym przebiegu :-B ale wszystko mozliwe- chociaż ksiązka jest i mówi gosciu że można w aso sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Do przebiegu dodaqj min 100 tkmTeż nie wierzę w przebieg. W DE nikt nie kupuje disla po to żeby robić nim 20tkm rocznie :( Tak jak napisał junior do przebiegu dodaj ok 80-100tkm. Sfabrykowanie książki serwisowej to dziś pikuś albo lepiej: :mrgreen: Jestem na 90% pewien że w książce jest jedna i ta sama pieczątka i wypełniona jest tym samych charakterem pisma a możne i nawet kolorem długopisu ;) Jak nie masz daleko to podjedź i sprawdź organoleptyczne :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 wiem jak łatwo książkę przerobić- ale nie miałem jej w ręce to nie oceniam, a przebiegi zdarzają się - przykład laguna która stoi w garażu kolega przywiózł lekko klupnietą rok 2004 przebieg 127tys. przy kupnie od niego :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Jak nie masz daleko to podjedź i sprawdź organoleptyczneNajlepiej,ale jak poważnie myślisz to mi sie ta prawa strona nie podoba Może zadzwoń do gościa i niech Ci da VIN to sobie posprawdzasz historię ale chyba tą Astrę da się jeszcze oszukać. Więc chyba rada Mirka jest najlepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 wiesz na gwałt nie szukam a przed kupnem każde auto trzeba przetrzepać :u ale w zalewie tysięcy srebnych zwykłych astr ta wydaje się być wyróżniająca- a to że może być klepana- byle dobrze poskladana i żeby gościu się jeszcze przyznał w jakim stopniu 8-| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 zalewie tysięcy srebnych zwykłych astrKolega ma komis teraz jest dużo po leasingowych astr tych 1.6 z 2010 i w niskich cenach To pewnie zaniżą cene tych wyposazonych to sobie sprawdzaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 damianese jak chcesz astre to mam cos dla ciebie, bezwypadkowa w 100% jak cie interesuja konkrety to pisz bo auto naprawde warte uwagi. Tylko troche ci daleko z slaska do podlaskiego :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razman Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Sprawdzenie auta w ASO kosztuje 150 zł - 250 zł. Sprawdzą Ci także historię przeglądów, możesz porównać. Powiedz gościowi, że jak w ASO potwierdzą historię to płacisz za przegląd sam, a jak nie to on. Mnie tak 3/4 sprzedających odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi