minetoo Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Generalnie za dwa dni wjeżdża mi Shadow to zrobię relację z produkt placement chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Wystarczy podpowiedź czy brać Colourlocka czy coś innego. Chciałbym dziś/jutro zamówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 CL A w połysk (lekki) SurfCity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 :-bd Z kurtką też nie będzie problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Kurtkę zrobiłbym CL Versiglung ze względu na występujące tarcie rękaw/reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 No, no. Git. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Jaką rękawice do 50zł? Obecnie posiadam taką za ok 20zł z frędzlami. Myślałem jeszcze o gąbce z mikrofibry ale czekam na wasze podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peppa Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 od razu mówię, że sama nie używałam, ale shiningcar ma odpowiednik carpro za małe pieniądze. 2,90 ponad Twoim budżetem: ShiningCar POLAR Mammoth Wash Mitt może ktoś przetestował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Wygląda podobnie do Flexi które intensywnie używam. Cena dobra, typ również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 QW do czarnej folii matowej? Coś co ożywi kolor ale po deszczu nie zostawi smug.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 C2! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Ta, zwykłe mycie za dwie dychy :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Nie kumam :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Ta, zwykłe mycie za dwie dychy :u Aaaa to zwykła ircha z wiadra zrobi robotę bez żadnych QW Też nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 matowa folie ożywic ? kiedys z kolega robiliśmy środek beemy 6 oklejonej czarnym matem i tam dotkniecie fibrą po dresingu lub odżywce do skóry kończyło się połyskiem, kiedyś widziałem chyba w Mr.Cleanerze jakieś środki do foli, po QW obawiam się że będzie świecić jak psu .. na wielkanoc ;) Pany mam do podłatania progi RS i są one z PURu co znacznie utrudnia działania, jutuba obejrzałem jak kleją łataja itd , ale może ktoś ? coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 C2! Dżeju uważa,że to drogie wymysły są :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Krakusy, tak jak mówi kubik - nie będę do mycia za dwie dychy używał C2! :rolleyes: Chodzi o coś budżetowego, ogólnie dostępnego, na czym pracuje się codzień. Czy typowe QD załatwią sprawę czy iść w stronę odżywek do plastików? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Ja bym przeleciał QD ewentualnie QW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Ja bym przeleciał QD ewentualnie QW K....a bez jaj zaraz Detailing nie bedzie się niczym różnił od bezdotyku To ma byc mycie za 20 zł Z reszta róbcie jak chcecie Chłop ma na folię za 3-4 koła a na mycie 50-70 zł nie ma no to umyć wytrzeć i wyjazd.Koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Hehe,nie zapomnę miny gościa,co po nałożeniu CQ,miał się stawiać co 2-4tygodnie na mycie z reloadem za 100wke 8-} JJu patrzę,że znowu musimy porozmawiać 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 K....a bez jaj zaraz Detailing nie bedzie się niczym różnił od bezdotyku To ma byc mycie za 20 zł Z reszta róbcie jak chcecie Chłop ma na folię za 3-4 koła a na mycie 50-70 zł nie ma no to umyć wytrzeć i wyjazd.Koniec Junior spokojnie. JJ pyta to odpowiadam i nie wdaje się w zbędne dyskusje typu "olaboga tak to nie wolno bo to nie detailing!" itd bo sam chyba wie co robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Spokojny jestem Marcin czyli jak piszesz "Ja bym przeleciał QD ewentualnie QW' to o co Ci chodzi? Bierzesz 20 zł za mycie/QD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilkok Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Przymierzam się do korekty mojego auta i potrzebuje porady co zrobić z tylnymi drzwiami. Te drzwi były malowane (prawdopodobnie przez niemca i na pewno dawniej niż 7 lat temu). Od jakiegoś czasu bardziej widać różnicę w kolorze ale też fakturze. Lakier na drzwiach wydaje się matowy. Posiadam pasty PF 2500 i FF 4000 i maszyne DA. Zmatowić to papierkami czy sama korekta coś da? Drzwi z oryginalnym lakiermem: Drzwi które były ponownie lakierowane: Porównanie (po prawiej lakierowane) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Kamil, P3000 i mocnościerna pasta. szynka, dzięki :u Junior, nie myje codziennie bo za taką kasę w stosunku do nakładu pracy bym nie wyżył. Auto stoi trzeci dzień więc qd z k2 to nie będzie jakiś wielki gest.. :rolleyes: Kolejne pytanie: piorę jasną kur*a jeg* ma* podłogę i pierwszy raz coś takiego widzę. Przebarwienie wielkości dywanika (u kierowcy), najpierw koloru czarno-zielono-jakiegoś, po namaczaniu chemią do pre spraya (zasada) oraz chlorowym wybielaczem (Tenzi Top Plam Clor), kolor zmienił się na pomarańczowy i dalej nie idzie. Ruszę to czymś czy dać sobie spokój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Dzeju a może to guma ze spodu dywanika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi