wojak10 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Hej :) Dostałem ostatnio w swoje ręce od znajomego Skodę 2009r do odświeżenia. Niestety nie było czasu na korektę, mam nadzieję, że następnym razem znowu wpadnie w moje ręce. Czas jaki poświęciłem to dokładnie 24h rozłożone na 2 dni oczywiście :) Skromna fotorelacja, mam nadzieję, że będzie się Wam miło oglądało czysto amatorskie poczynania :) Środki jakich użyłem: Mycie: Epoca Neutral snow foam Angelwax szampoo Wnęki, silnik: APC Cyclone AF Revive Dekontaminacja: Tar and glue remover Nielsen Glinka valet pro Przygotowanie powierzchni: Rejuvenate ABW Finishing Zabezpieczenie: FK1000 Plastiki zewnętrzne, opony: AF Revive Bold`n Bright Felgi: Tar and glue remover Nielsen Glinka valet pro AF Rejuvenate FK1000 Jak coś pominąłem, to wyjdzie na zdjęciach :) Nadkola: I pierwsze efekty wymytych wnęk: Zaczynamy mycie... Czas na mycie właściwe... Po dokładnym umyciu smoła ukazała się na każdym elemencie... Po usunięciu smoły, glinkujemy: Znalazły się nawet punkciki rdzy, usunęliśmy je papierkiem 2500... Osuszamy... Pierwsze efekty odświeżania... Aparat wszystkiego nie złapał... Aplikacja wosku... Godzina 23, jeść też trzeba :) I parę zdjęć w plenerze... To by było na tyle. Na prawdę przyjemnie było pobawić się przy Skodzie, mam nadzieję, że wróci do mnie na ostrzejsze cięcie :) Udało się jeszcze nakręcić krótki film, nic ciekawego :P Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PieTrzaK Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Jako że to moje autko, a ostatnie plenerowe zdjęcia wyglądają średnio po zmniejszaniu (takie wrzucałem potem na forum i takie wziął wojak), zarzucam większe: Wielkie dzięki jeszcze raz :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Ładne odświeżenie, Skoda tego potrzebowała :u Kto Ci tam pomaga panie kolego? Czemu masz taki duży zarost? :p Pietrzak, zapraszam do działu Powitań a Was panowie zapraszam na czwartkowe spotkanie na rogu Choroszczańskiej/Zwycięstwa :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojak10 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Tydzień bez golenia to jeszcze nie zarost :P A pomagała mi znajoma, wyglinkowała pół auta, felgi, odświeżyła plastiki zewnętrzne, bystra dziewczyna :) Oprócz tego wszystkie zdjęcia zostały zrobione przez nią samą, za co bardzo dziękuję, bo swoją pralką bym tego nie ogarnął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Tylko odświeżenie a jednak trochę roboty było ;) Fajnie wyszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Przyjemnie wyszło :) Poprzednia octa była w tym kolorze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Dobrze wyszło ! Ale mi smaka narobiłeś na grilla... ojejjjjj =p~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi