agusiaEL Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Skoro przywitaj się z Wami, to witam się z Wami wszystkimi :-D Mam nadzieję, że miło spędzę tu z Wami czas, co tu pisać pożyjemy zobaczymy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Witam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Hej Agnieszka, jesteś z Łodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 No cześć Agniecha.. :ymblushing: Witamy na forum amatorów wszelakiej maści, mam nadzieję, że i Ty znajdziesz tu swoje uzależnienie.. :D Ale żeby forumowym obyczajom stało się zadość, pokaż zdjęcia! :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agusiaEL Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Hej Agnieszka, jesteś z Łodzi? No hej :) tak z łodzi jestem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Allo Allo, witaj w Naszych skromnych ale jakże czystych progach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agusiaEL Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 No cześć Agniecha.. :ymblushing: Witamy na forum amatorów wszelakiej maści, mam nadzieję, że i Ty znajdziesz tu swoje uzależnienie.. :D Ale żeby forumowym obyczajom stało się zadość, pokaż zdjęcia! :P No powitać ;) Powoli się uzależniam dlatego się tu pojawiłam :P To tu takie obyczaje są a co za zdjęcia chcesz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zdjęcia auta co by było wiadomo co masz do miziania no i swoje fotki aby wiedzieć kto jest po drugiej stronie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agusiaEL Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Do miziania mam to maleństwo :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agusiaEL Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 A żebyś wiedział z kim rozmawiasz to proszę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Od razu lepiej :u Jeszcze raz, witamy serdecznie :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agusiaEL Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Od razu lepiej :u Jeszcze raz, witamy serdecznie :ymhug: Dziękuję za tak miłe powitanie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 A żebyś wiedział z kim rozmawiasz to proszę ;) Ciepło powitać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 I już się sępy zleciały jak dziewczyna się pojawiła 8-} Witam również i mam nadzieję że spodoba Ci się u nas :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 I już się sępy zleciały jak dziewczyna się pojawiła 8-} Przepraszam jakie Sepy masz na myśli :)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 No zobacz jaki popularny temat w ciągu 1,5 godziny ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agusiaEL Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 I już się sępy zleciały jak dziewczyna się pojawiła 8-} Witam również i mam nadzieję że spodoba Ci się u nas :ymhug: No ja też mam taką nadzieję, że mi się spodoba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agusiaEL Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Ciepło powitać :) No witam serdecznie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Cześć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agusiaEL Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Cześć :) No hej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 siemanko Agusia 8-} ładną masz tę.. ibizę :ymcowboy: :ymparty: pijąca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agusiaEL Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 siemanko Agusia 8-} ładną masz tę.. ibizę :ymcowboy: :ymparty: pijąca? No witam :) ogólnie nie pijącą :P no chyba, że okazjonalnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 my też okazjonalnie :ymcowboy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Cześć! Nawet fota na tle autka jest! Prosze, prosze. Miłej zabawy i dużo wiedzy prowadzącego do mocnego łet luku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 No proszę jakaś kobieta wreszcie na forum - istny rodzynek ;) Witam koleżankę z Łodzi i do zobaczenia na łódzkich ulicach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi