kubik Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Serwus! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Hej Aga @};- :mrgreen: :roll: I już się sępy zleciały jak dziewczyna się pojawiła 8-} haha no standard i posty posypały się jak z rękawa 8-} :ymparty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 No proszę jakaś kobieta wreszcie na forum - istny rodzynek ;) Witam koleżankę z Łodzi i do zobaczenia na łódzkich ulicach :) A Wiolka i Peppa...chcesz se nagrabić u dziewczyn? 8-} Monia też jest ale od jakiegoś czasu słabo z udzielaniem ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agusiaEL Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 No proszę jakaś kobieta wreszcie na forum - istny rodzynek ;) Witam koleżankę z Łodzi i do zobaczenia na łódzkich ulicach :) No witam Cie serdecznie :) łódź duża ale może się spotkamy na tych naszych ulicach :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agusiaEL Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Hej Aga @};- :mrgreen: :roll: haha no standard i posty posypały się jak z rękawa 8-} :ymparty: no hej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agusiaEL Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Serwus! :D Witam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Witam :D Aga, wiesz ze na Rewolucji masz blisko 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agusiaEL Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Aga, wiesz ze na Rewolucji masz blisko 8-} Nie wiem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Nie wiem :P Blisko blisko i mamy dobre cukierasy, ciasteczka a Kasia robi mega dobra kaffe i sklepem się zajmuje 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agusiaEL Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Blisko blisko i mamy dobre cukierasy, ciasteczka a Kasia robi mega dobra kaffe i sklepem się zajmuje 8-} no może i blisko ;) cukierasy i ciasteczka to nie dla mnie ale kawa zawsze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 no może i blisko ;) cukierasy i ciasteczka to nie dla mnie ale kawa zawsze :P To zapraszamy na kaffe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agusiaEL Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 To zapraszamy na kaffe :) Jak będę w pobliżu to zajrzę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 powitać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agusiaEL Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 powitać :D No witam serdecznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Jak będę w pobliżu to zajrzę :) Lokal już posprzątany po remoncie :) można wjeżdżać na kaffe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agusiaEL Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Lokal już posprzątany po remoncie :) można wjeżdżać na kaffe :) Oki jak będę w pobliżu to zajrzę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukolarz Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Kurcze, kawałek czasu mnie nie było, a tu nowe forumowiczki zawitały... :ymapplause: Witaj Agnieszko ;)! Chciałbym zaznaczyć, że mam dużą kolekcję pięknie pachnących wosków- mogę pokazać :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Chciałbym zaznaczyć, że mam dużą kolekcję pięknie pachnących wosków- mogę pokazać :D. =)) =)) =)) =)) schowaj te małe pudełeczka :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Witamy na forum ! :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agusiaEL Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Kurcze, kawałek czasu mnie nie było, a tu nowe forumowiczki zawitały... :ymapplause: Witaj Agnieszko ;)! Chciałbym zaznaczyć, że mam dużą kolekcję pięknie pachnących wosków- mogę pokazać :D. To się nie chwal tylko pokazuj :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agusiaEL Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Witamy na forum ! :-bd No witam serdecznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 No witam serdecznie :) Milo było poznać osobiście ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agusiaEL Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Milo było poznać osobiście ;) Mi również miło było poznać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 FOTY!!!!!!!!! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi