VuDoo Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Temat można usunąć :-h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 a co to za klub co to za miejsce? coś nowego podziało się w twoim życiu czy wczesniejsza marka się przenejmowała? fiacik przepiękny- muszę pochylić się nad tym jeansem od fexiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VuDoo Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 a co to za klub co to za miejsce? coś nowego podziało się w twoim życiu czy wczesniejsza marka się przenejmowała? fiacik przepiękny- muszę pochylić się nad tym jeansem od fexiego (...)Ja dobrze nie pamiętam, Wiem tylko jedno(...) :-" To u mnie się pozmieniało akurat :-B A do tego jeansu pdchodziłem dość sceptycznie ale muszę przyznać, że mi się spodobał - polecam :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 gdzie znajduje się miejscówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VuDoo Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 gdzie znajduje się miejscówka? Katowice, Roździeńskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Mały ale wariat ;) Chciałbym trafić 500 do roboty bo strasznie podobają mi się te "maluchy" ;) Co do roboty to co tu dużo mówić - świetna robota. Powiedz coś więcej o tej powłoce Lacroe bo pierwsze słyszę o takim ustrojstwie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mav Opublikowano 6 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Swietna robota :ymapplause: Jesli autko bedzie trafialo do Ciebie na cykliczne mycia daj znac jak spisuje sie powloka Lacroe, bo w sumie mam ale nie robilem testow dlugodystansowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Dobreee ! Fiacik wygląda kozacko ! :ymapplause: Ale kurde stronkę już kiedyś widziałem. Teraz Ty Arek coś pokazujesz... osoooochodzi, powiedz 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 bardzo fajna praca i autko tez mi się podoba taki mały demon :) Studio tez wygląda sympatycznie czekamy na dalsze postępy i relacje :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samtive Opublikowano 8 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 fap fap fap,te abarthy są cudowne ;)dobra robota! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Jaką mocą legitymuje się ten maluch? Pięknie wyszedł :u Widzę, że Wasz Detail King wygląda o niego lepiej od tego w Białymstoku :D :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VuDoo Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Jaką mocą legitymuje się ten maluch? Pięknie wyszedł :u Widzę, że Wasz Detail King wygląda o niego lepiej od tego w Białymstoku :D :u Póki co seryjne 160KM, ale program już jest przygotowywany, a poza tym wydechy, IC itd... :-D DetailKing Katowice to główna siedziba, pozostałe działają na zasadzie franczyzy. Cieszę się, że relacja się podoba :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 12 Czerwca 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 VuDoo odczytaj swoje PW proszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 12 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 Seseseseesesese... daje seee radę ;) Fajny lokal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi