Dimmu Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Cześć! Na imię mam Łukasz, zarejestrowałem się jakiś czas temu, teraz chciałbym się z Wami przywitać co niniejszym czynię. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Cześć Łukaszu :) Skąd jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Cześć. Skąd jesteś, czym jeździsz? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimmu Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Jestem z Krakowa, jeżdżę czym popadnie. Najczęściej Bipper, Primera P11 lub P10, w ramach relaksu, zabawy, czy hobby zostają jeszcze dwa Polonezy - Caro lub Borek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Cześć Łukaszu, witamy na forum :) Pokazuj swoje wozidełka :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Hej :-h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 siemano :-h Pokazuj swoje wozidełka :u +1 Dimmu to od "Dimmu Borgir" :ymalien: 8-} :-B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Witka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimmu Opublikowano 17 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 siemano :-h +1 Dimmu to od "Dimmu Borgir" :ymalien: 8-} :-B Ta, młodzieńcza fascynacja sprzed, powiedzmy 10-15 lat. Wtedy się gdzieś zalogowałem jako "Dimmu" i tak zostało. Nadal lubię :) Cześć Łukaszu, witamy na forum :) Pokazuj swoje wozidełka :u jestem na etapie odświeżania Borka właśnie, Jak skończę to coś pokażę. Celuję w przyszły tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 siemanko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi