Ekhangel Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Witam, Zostałem upomniany o wymogu przedstawienia się, więc przedstawiam się: Jestem młodym, ale zapalonym pasjonatem z ograniczonym inwentarzem oraz finansami, ale jak to mówią: co się odwlecze, to nie uciecze. Swojej przygody z detailingiem w sumie nawet dobrze nie zacząłem, bo jedyne, co posiadam, to dwie mikrofibry Megsa i ScratchX2.0. To drugie forum o detailingu jakie znalazłem, pierwszym była strona Meguiarsa, od której zacząłem czerpać wiedzę w tej dziedzinie. Liczę, że tutaj poznam ciekawych ludzi, poznam obiektywne opinie nt. wielu kwestii, i pomożecie mi doprowadzić moje 14'letnie BMW Z3 do ideału. Pozdrawiam, Ekhangel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Witam goraco i zapraszam do naszego zapolerowanego swiata moze cos sie tutaj dowiesz :) PS Upomniany hmmm :oops: wszystkich upominam, ogolnie mowia na mnie Pan Amator czepialski :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Witamy w rodzinie. A skąd to jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Cześć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Czołem :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Witaj!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekhangel Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Sorry, zapomniałem. Jestem z Poznania, wschodnia strona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi