JJ. Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Cześć, W tym roku biednie u mnie z projektami, w większości przypadków spowodowane jest to brakiem czasu na pstrykanie zdjęć (szczególnie 'po'), nie mniej jednak spróbowałem skleić skromną relację z niemalże charytatywnego czyszczenia wnętrza. Auto w tytule to nowy nabytek znajomego który prosił o zajęcie się wnętrzem, nieprzyjemny zapach oraz poplamione fotele wymuszały na nim coraz częstsze zapytania kiedy będę mógł się tym zająć.. :D Zgrałem się czasowo i między jedną a drugą wizytą w Łodzi popełniłem takie cuś: Choć nie widać, fotele były poplamione (np. przy zbiegu siedziska z oparciem) Nastąpił demontaż foteli i żmudny proces odkurzania który pochłonął stanowczo za dużo czasu.. Pod kanapą kilka rachunków z Reichu, wycieraczka, inne drobiazgi: Wnęka na koło umyta APC: Tak samo jak oryginalne (!) koło zapasowe: Po praniu, przed montażem.. Przed wydaniem auto zostało na szybko umyte w celu usunięcia soku z lipy która intensywnie chlapie.. Stąd też kropki po wodzie w profilach.. Kolega zażyczył sobie błyszczące wykończenie plastików Pranie wykonane przy użyciu Nielsena NLF. Jeśli macie jakieś uwagi bądź sugestie co do pracy, z chęcią je wysłucham. Pozdrawiam. oryginalne (!) koło zapasowe: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Eee Ty to tu się nie narobiłeś :D Dość dobrze utrzymane,a te fotele fajnie się pierze,robiłem kiedyś taką w Avancie,tylko była lekkim szczurem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Niby nic wielkiego ale jest duzo lepiej :ymapplause: Co za silnik tam siedzi tak z ciekawości pytając :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Jeśli macie jakieś uwagi bądź sugestie co do pracy, z chęcią je wysłucham. żeby nie bylo ze sie czepiam :P plastik na kolumnie kierowniczej zakurzony :-B poza tym widac ze wnetrze ozyło, plastiki czym byly smalcowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 10 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 DaV, silnik to zwykłe 1.6 w benzynie :) Tommy :u Auto było wciąż otwierane i zamykane na świeżym powietrzu, do tego montaż foteli również na podwórku, nie zbierałem tego za wszelką cenę bo wiem, że i tak nie miałoby to znaczenia dla właściciela, był bardzo zadowolony z uzyskanego rezultatu. Plastiki smalcowane Meguiars Supreme Shine Protectant, nadaje fajnej, śliskiej, ale nie tłustej, powierzchni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2013 Climatronic i zegary wyskalowane do 260 mnie zmyliły 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi