jacek_gti Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Witam, czeka mnie usuwanie znacznej ilości zaschniętego cementu z karoserii, powiedzcie czy macie w tym temacie jakieś doświsdczenia, czy kladyczny pre washm i myvie docelowe, a może coś więcej? Dodam że auto to japończyk więc raczej miękki lakier, a cement jedt na aucie około doby. Sam auta jeszcze nie widziałem opieram się na informacjach otrzymanyvh telefonicznie. Za wszelkie sugestie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Jak tylko dobę to samym ciśnieniem zejdzie mówię o 180bar i 12l wody na minutę daje rade bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Ewentualnie Betorastem od Tenzi się wspomóc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_gti Opublikowano 21 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Dobry pomysł JJ. Jak podziałam to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 21 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Jeśli nie pójdzie pod ciśnieniem, to najtaniej ruszyć to... octem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 jeżeli clar jeszcze będzie :ymcowboy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi