zIeLoNy3000 Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Witam Jestem z Bydgoszczy, moją największą pasją od wielu lat jest motoryzacja, a dokładnie marka BMW. Głównie klasyka. Obecnie jeżdzę E34 91r. m50b25 oraz E36 compact m43tub19. Od bardzo długiego czasu interesuje się kosmetyką samochodową, a od 2 lat de fakto typową sztuką detailingu. Mam nadzieję, że znajdę tutaj "kilka" ciekawych informacji :) pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Cześć Wiktor, Nie taki do końca zielony jesteś w takim razie ;)) Pokazuj swoje cudeńka i czuj się jak u siebie w domu :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Cześć Zielony. Rozmawialiśmy już nieraz na BKB chociaż moja Bunia poszła już w świat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Cześć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi