kubik Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 To znowu ja,tym razem,dzięki uprzejmości Detailershop.pl mam okazję powiedzieć 2 słowa o nowej glince. Glinkę dostajemy w ładnym metalowym opakowaniu. Sama glinka jest jak widać koloru zielonego :mrgreen: Po oderwaniu Miałem wrażenie,że jakby nie ciągnęła się tak przy odrywaniu jak większość glinek,ale nie wiem sam :o Porównałem z 2ma innymi glinkami Białą Meg's-a i żółtą Swissvaxa. Element wcześniej zlany prixem i sanesolem. Szorowałem paski mniej-więcej jak obejmuje zdjęcie Od dołu Gyeon,Meg's i Swiss Gyeon po ok 4ruchach już czułem gładkość po 10 wyglądała tak Meg's potrzebował ok 7ruchów do gładkości,po 10 wyglądał tak Swiss,po 5ruchach było ok,po 10 wyglądała tak Gyeon po całym panelu kontrolnie Potem robiłem kawałki auta różnymi glinkami,ale padły mi baterie w aparacie... Ogólnie jeżeli chodzi o hologramy Gyeon jako jedyny nie zostawił nic po sobie,Swiss,jakieś pojedyńcze holo,a Meg's całą masę :mrgreen: Bardzo fajna glinka,moim zdaniem kierowana szczególnie do osób,które nie zawsze używają maszyny po glinkowaniu i najmniejszy hologram potrafi zepsuć efekt,ponad to jak widać ,zbiera dość dobrze i szybko :] Z czystym sumieniem mogę polecić ;) Jak będę robił kolejne auto,to test przeprowadzę solidniej,już wiem na co patrzeć ;) Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Ile kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 49,90 http://www.detailershop.pl/pl/p/GYEON-Q2M-Clay-100g/1045 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 cena taka raczej standardowa jak na glinke, a do poslizgu wystarczy woda+szampon czy lepiej spisuje sie z jakims QD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Ja tradycyjnie ciorałem wodą z kilkoma kroplami szamponu,bo jak mam coś zrobić,to i tak usunę to maszyną :D A tak naprawdę daje radę,hologramów nie widziałem,a po stronie meg's-a to aż biało było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Bardzo interesująco to wygląda myślałem, że cena będzie większa :) Plus za test :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 ciekawa bardzo, masz coś jeszcze z tej firmy godnego uwagi i bedziesz testował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Testuje Tire i Clay. Robiłem dziś a4 b5,chyba 97r. ,glinki w życiu nie widziała,ta zdjęła cały syf sprawnie no i holo nie widziałem,ale tam zero delikatności stosowałem,bo była matowa i i tak szła pod maszynę,także plus.porobiłem jakieś foto,ale nie wiem czy coś będzie widać. Wrzucę,ale jutro bo teraz to prysznic i spać,bo rano do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 ciekawa bardzo, masz coś jeszcze z tej firmy godnego uwagi i bedziesz testował? Ja dziś wrzuce testy Tire i Cure. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi