camaro17 Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Witam wszystki , na tym forum :) A w szczególności kolegów z Wroćlawia, bo chyba ich tu troszeczkę :) Mam nadzieję iż moje pytania świeżaka nię będą ucięzliwe dla innych forumowiczów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Cześć Karol, witamy wśród zakręconych amatorów.. :D Co pieścisz na co dzień? Ja mówię o sypialni, kolegów interesuje garaż.. :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Witam na forum. Mam nadzieję że nick to Twoje auto i jeżeli to SS 69 to..... :ymdaydream: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camaro17 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Hej chłopaki, dzięki za jakieś zainteresowanie POWITANIEM ......... O samochód dbam jak tylko mogę i z calego serca , ale dopiero w tym sezonie postanowiłem zainwestować pewną sume pieniędzy w markowe kosmetyki i zaczynam działać z gruber rury z tematem moje lakieru :) Co do ukochanego wozidelka to jestem wielkim fanem BRITISH CARS :) A obecnie latam niebieściutkim MG ZR Mk I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Witam z Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 witka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Cześć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Witamy, również z Wro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi