Arturo Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Witam! Jestem z Trójmiasta. Nie zajmuję sie detailingiem - póki co :), zarejestrowałem się żeby poczytać, poznać bliżej tamat i opinie na temat producentów chemii i sprzętu-co, jak i czym. Czytałem o produktach na stronie Meguiars-jest tego mnóstwo! Na początku chciałbym wyposażyc sie w trochę "chemii" poeksperymentować na własnym aucie i sprawdzić efekty. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Welcome in ours Detailer's family. Tak, każdy tak pisał, że chciał tylko poczytać. A potem nagle gdy żona się go pyta co można tak długo w garażu robić, to zawsze się odpowiada ta samą odpowiedzią: "to samo co ty w łazience przed lustrem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Witamy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Cześć!!! :) Czytałem o produktach na stronie Meguiars-jest tego mnóstwo!Wkrótce się dowiesz, że na produktach Megs'a swiat się nie zaczyna i nie kończy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lehto Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Witamy, witamy :) Też zaczynałem od forum megsa, tera - jak napisał fonnes - na nich świat się nie kończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Wiecie, zacząłem od Megs'a bo mają w miare dobrą strone i można tam się rozeznać w produktach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Arturo, uwierz, że nie tylko Megs ma dobrą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Arturo, uwierz, że nie tylko Megs ma dobrą stronę. Nie bądź gołosłowny, wrzuć linka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Nie chcę siać kryptoreklamy po forum. Przejdż do działu sprzedaż. Tam znajdziesz kilka linków. www.ing.pl dla przykładu. Zresztą, kiedyś okrzyknięta najprzyjażniejszą stroną wśród stron banków działających w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Witamy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Czesc i zapraszam do naszych skromnych postow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi