marctwain Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Tu zajrzeć. Nowy wygląd, bardzo mi się podoba. I konto dalej mam....:) stara pasja nie rdzewieje jednak. Hasło z pamięci wpisałem. Pozdrawiam wszystkich kolegów w pasji! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 MARIUSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ymparty: :ymparty: :ymparty: :ymparty: :ymhug: :ymhug: ^:)^ \:D/ :-bd :-h @};- Będziesz z Nami regularnie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 :-o :-o :-o ależ come back ;) :ymhug: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 No widać że go ciągnie ;-) Będzie zaglądać ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 W końcu wróciłeś! :ymparty: :ymhug: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Tu zajrzeć. Nowy wygląd, bardzo mi się podoba. I konto dalej mam.... :) stara pasja nie rdzewieje jednak. Hasło z pamięci wpisałem. Pozdrawiam wszystkich kolegów w pasji! Tośmy se poplotkowali przez Phona :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Łot da fak :o) :o) :o) :o) Nie ma to jak dobre wejście :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: :-bd :-bd :-bd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Kilka lat temu dołączając do innego forum i wertując jego lekturę, pewnego czasu chciałem poznać jednego gościa który pisał ciekawe rzeczy.Niestety zniknął. Dołączyłem do tego forum gdzie ten sam gość pisał nadal ciekawe rzeczy lecz niestety znów mi nie pozwolił się poznać gdyż znów zniknął. Czy to moja trzecia szansa? Witaj serdecznie i nie uciekaj :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Chyba za młody na forum jestem... ale chyba wypada się przywitać! Witaj ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Minetoo podobnie jak Ty :) dlatego poranne zdziwko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 ja też nie znam ale powitam :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 No witajcie! Serdecznie i ciepło. Mniej czasu i miejsca on co było. Życie się obróciło....pasja nowa doszła...i tak jakoś się zeszło. Ale graty i szuwaxy zostały. Elegancko czekają. :)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Cześć Maniek !! Co Cie tutaj zapędziło ? :) :) Witamy serdecznie ! :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lehto Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 człowiek zagląda na forum 1 raz od eee... no nie wiem od kiedy, a tu Maniek :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Witam również po raz kolejny. Mariusz co za nowa pasja Cię wciągnęła na tyle lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Oo powitać znów :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Najpierw :shock: :shock: :shock: a później \:D/ \:D/ \:D/ :-bd :-bd :-bd Maniek!!!! gites że się odezwałeś!!! Mam nadzieję że skrobniesz coś czasem na forumie. Brakuje Twoich testów różnych nowinek :f :mrgreen: no i może znowu napijemy się super dobrej kawy ~o) :-B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Mariusz ! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Witaj znów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 kope lat Panie Maniek :ymdaydream: witaj ~o) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Heja heja Szefie! Na forum ~o) tez sie pojawisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi