SzaKal Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Auto w miarę młode, ale lakier już porysowany, jak dla mnie jeden z przyjemniejszych w pracy, dość twardy, mikrofibrą rysek nie narobimy ;) Korekta : FC+ zielony pad 3M Menzerna 2000 żółty pad 3M Meguiars 205 niebieski pad 3M Zmywacz silikonowy spies hecker Piana K2 Bora ,glinka bilt hamber, szampon dodo, koła acordol,smoła nielsen, opony nielsen, szyby meguiars, skóry colourlock hmm chyba wszystko ... Światłą również zostały odświeżone : Wnętrze zostało odświeżone Ogólnie auto nie było mocno zaniedbane, auto zostaje w rodzinie, więc myślę że długo będzie dobrze wyglądać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Robota git Studio też git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Fajna robota. Studio eleganckie, domyślam się że jeszcze będziesz dłubał nad jakimiś półkami, zawieszkami itp lub jakiś przesuwny kombimulti pomocnik, ale jako lokal i baza do działania jest :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Dobra robota :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin89 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Dobra robota i fajny pacjent :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Praca jak zwykle gicior, czym zabezpieczyłeś lakier? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Jak narazie na lakierze nie ma niczego, będzie czas to się nałoży ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Dobrze wyszło ! :ymapplause: Dalej katujesz FC+ ? Próbowałeś tego nowego ? (FC+ XL) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Ja cały czas używam FC+ ,mam schola s3 golg, menzerne 400 itp. ale jakoś przyzwyczaiłem się do niego, a nowego nie używałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi