dreamliner Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 i o zdrowie pytam :)) a tak na poważnie to jestem Łukasz, od dłuższego czasu przeglądam to forum i połknąłem bakcyla detalingu. Mam nadzieję ,że dowiem się tutaj wielu ciekawych rzeczy o pielęgnacji samochodów. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam również i zapraszam do lektury i do czynnego udziału :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Witam :-h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Siema! Skąd jesteś? Czym jeździsz? Co pieścisz? Co pijesz? 8-} Miłego pobytu na forum ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Cześć Łukaszu, witamy w rodzinie :ymhug: Skąd jesteś? Czym jeździsz? Co pieścisz? Co pijesz? 8-} Słyszałeś Zybercika, do tablicy.. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Cześć:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreamliner Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Cześć Łukaszu, witamy w rodzinie :ymhug: Słyszałeś Zybercika, do tablicy.. :lol: hehe ;) jestem ze Sieradza (centralna Polska) jeżdżę golfikiem nr4 i jego też pieszczę a piję pepsi i ewentualnie hoop colę :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Siema! Właśnie się przeprowadziłem do Sieradza :) Trza się spotkać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi