fireman_marcin Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Corsa w czerwonym macie, 140kkm jedna właścicielka od nowości. Cel: ściągnąć mat :) W ruch poszedł das6 z megsowym UC, FK1000 Owanytrol Polytrol (dzięki wielkie Krzysiek booohal :-bd ) Brillance, SAS Zderzaki, podszybie, klamki, lusterka odżyły, listwy na błotnikach się nie dały, może opalarka by coś dała, ale nie miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janeczek Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Opalarka na bocznych listwach czyni cuda, odświeżałem prawie identyczną Korsę, tylko w 3d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 To jest przemiana, wow :) I tym sposobem każde, nawet starsze małe auta nabierają czegoś w sobie. Takie małe OT, zawsze mnie to zastanawia - każdy lakier się tak utlenia i na czerwonym po prostu najbardziej to widać, czy ten kolor ma jakieś szczególne właściwości? Bo nie jest to pierwszy czerwony w kolorze pomidorowej ze śmietaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Jak tylko zobaczyłem tytuł wiedziałem, że będzie fajna metamorfoza :u Szkoda, że nadkola, mimo odżywki, tak odstają :( No i dlaczego tablicy nie zdjąłeś do polerowania? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Niezły parch, ale efekt miazga. Zawsze przy takich dziadkach efekt murowany (wiem, bo robiłem rok temu CC 700 teścia i do dzisiaj się błyscy). Co na to właściciel / ka? W zasadzie wygląda jak nówka sztuka nieśmigana, no ewentualnie do kościoła. Dobra robota :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Jak tylko zobaczyłem tytuł wiedziałem, że będzie fajna metamorfoza :u Szkoda, że nadkola, mimo odżywki, tak odstają :( No i dlaczego tablicy nie zdjąłeś do polerowania? ;) Tablice były przykręcone na jakieś stare śruby i to różne, ja miałem ograniczone narzędzia bo praca odbywała się 200km od mojej dziupli, takie spontaniczne odświeżenie w kilka godzin bo na dworze przy 27-28*C to nie jest komfortowo do końca. Nadkola też mnie bolały, ale co się zrobi :( Niezły parch, ale efekt miazga. Zawsze przy takich dziadkach efekt murowany (wiem, bo robiłem rok temu CC 700 teścia i do dzisiaj się błyscy). Co na to właściciel / ka? W zasadzie wygląda jak nówka sztuka nieśmigana, no ewentualnie do kościoła. Dobra robota :ymapplause: Właścicielka to Babcia dziewczyny, się śmiała, że auto jej podmieniliśmy:D. A jak sporo czasu już do garażu nie chowała, tak teraz znów zaczęła :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Świetny efekt :) Uwielbiam czerwone akryle (no może poza zaklejaniem pada ;) ) Porównałeś sobie SASa z Polytrolem na jednym elemencie może? Mi ostatnio w kilku bezpośrednich porównaniach SAS zrobił lepszą robotę. A myślałem, że na Polytrola nie będzie żadnego kozaka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivy Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 najs łan kolego :) Lubie takie przemianki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Wow! Mega konkretne odświeżenie. Takie metamorfozy cieszą oko najbardziej ;) Dobra robota :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Świetny efekt :) Uwielbiam czerwone akryle (no może poza zaklejaniem pada ;) ) Porównałeś sobie SASa z Polytrolem na jednym elemencie może? Mi ostatnio w kilku bezpośrednich porównaniach SAS zrobił lepszą robotę. A myślałem, że na Polytrola nie będzie żadnego kozaka... Nie porównałem, ale ciekawy efekt wyszedł najpierw Polytrol i trochę czasu żeby związał, a na to SAS:) Dzięki panowie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Przyznaj się że ją pomalowałeś ! na bank !! Dobra robota Strażak :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zupełnie inne auto :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi