minetoo Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Hello. Dzisiaj odbył się rajd samochodów zabytkowych i klasycznych. Impreza połączona z rozlicznymi próbami sprawnościowymi w klimacie PRL. Poniżej kilka zdjęć ze startu a już niedługo postaram się zaprezentować zwycięskie auto które otrzyma główną nagrodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Super szczególnie te BMW 6 hmmm :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 :ymapplause: :o) :u ale kurde po kolorach przyrody widać,że jesień nadchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 BMW 3 rekin i 6, VW Rabbit =p~ :ymparty: :-B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 W dniu 25.08.2013 o 09:30, Tommy napisał(a): BMW 3 rekin i 6, VW Rabbit =p~ :ymparty: :-B Tomek, dokladnie mam wymarzony taki sam "skład" 8-} Ale wszystkie fajne, ciekawe ile Minetoo miał w opiece przed Rajdem :ymdevil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mav Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Piotrek, swietne klimaty :ok: I mam pytanie, BMW z ostatniego zdjecia... Co to za model? 6-stka E24? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Tak to jest e24 :) Widze, że było na co popatrzeć =p~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Mav słaby jestem z oznaczeń e. Na pewno to pierwsza 6. Ciekawostka taka że rekin miał absolutnie oryginalne ubranie Kamei.Skąd to wykopali nie mam pojęcia. Rajd wygrało Mini, które to jeszcze nie wiem. Czekam na zgłoszenie no i będzie jakaś relacja chyba ;) To nie ostatnia taka impreza, jak coś to będę pstrykał :) Edyta: Ostatnie b,w to gdzie jest itinerer to Baur ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 BMW z drugiego zdjęcia i Rabbit, miód :u Ładne zdjęcia, ciekawa impreza, oby takich więcej :u Nagroda główna to full detail w Kuro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Główna to między innymi 24 roboczogodziny w Kuro. Zobaczymy jak wygląda pacjent i co się uda zrobić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Fajna impreza i fajne zdjęcia :) No i najbardziej reprezentacyjny wóz wiadomo który... :D Impreza trochę podobna do Złombolu, który polecam, jeżeli ktoś będzie miał możliwość kiedyś obejrzeć :) Tam jest trochę bardziej... Twardy klimat, przyklejanie lusterka parę minut przed wyjazdem na srebrną taśmę itd :D Dopatrzyłem się jednego, który miał coś związanego z detailingiem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 W dniu 26.08.2013 o 17:56, minetoo napisał(a): Główna to między innymi 24 roboczogodziny w Kuro. Zobaczymy jak wygląda pacjent i co się uda zrobić ;) Ostatni rajd samochodów zabytkowych i klasycznych wyyyyygrał Pan..... W nagrodę odpracuje pan 24 roboczogodziny w Zakładzie Usługowym KuroDetailing w Wieliczce. Możliwość odbioru z przystanku MPK Piotrek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Faktycznie zabrzmiało jak za karę 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Ikarus 8-} Jak ja dawno tym nie jeździłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 dark, te auta jeżdżą na zamkniętym torze troszkę się przy tym obijając? Czy to nie ta impreza? Kojarzycie może o czym mówię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Dżeju to nie destruction derby ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 ode mnie z miasta ekipa pojechala na Złombol takim oto zukiem, ale z tego co pamietam mieli jakies problemy i chyba nie dojechali do mety :wacko: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Dżeju, to nie ta impreza :D Tutaj cel jest charytatywny, ekipy zbierają sponsorów na dzieciaki, no i na samych siebie przypuszczam też, i masz dojechać do celu komunistycznym autem o wartości ok 1 000zł ;) Tomek szkoda, bo widzę że porządny żuk a i ekipa też z zapałem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi