SzaKal Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Znajomy zamienił swoje 156 na takie cudo ;) Na początek w skrócie użyte środki : Naprawa lakiernicza : Papierki 3M 800, 1000, 1200, włóknina Podkład epoksydowy Szpachlówka spies hecker 2005 Szpachlówka wykańczająca hmm nie pamiętam nazwy, jakaś czeska ;) Podkład akrylowy Baza 100 ml. Klar spies hecker 8003 Wnętrze : Plastiki APC tenzi, dresing nielsen cyclone Szyby meguiars concentrat Pranie tenzi texwash Merida 242 Tenzi topplam Felgi acordol reiniger Opony nielsen brillance Chyba wszystko ... Wnętrze trochę zapuszczone Niestety nie ma fotek z pędzelkami ... ale jest po ;) A już wiem czego nie pisałem, Skóra oczywiście zestaw colourlock Trochę fotek z naprawy Tylko proszę nie oceniać stanu lakieru ;) na to przyjdzie czas. A tak wyszedł błotnik ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtassss Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Jak ja bym chciał kiedyś potrafić zrobić tak profesjonalne malowanie. Naprawdę szacunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 piękna praca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
100P Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 miałem pół roku temu taką GT tyle, że w full opcji. znakomite auto, będe je mile wspominał. z tego malowania nie podoba mi się 1 rzecz. powinien lakiernik zdjąć znaczek bertone a nie go zakrywać i obmalowywać w koło :) reszta wyglada ok. na fotkach bynajmniej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi