Tommy Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Witam :mrgreen: Na forum juz jestem od jakiegos czasu i jak wiekszosc forumowiczów zachorowalem na "zbieractwo" 8-} :o)kolekcja jest jak na razie skromna, brakuje jeszcze duzo rzeczy i umiejetnosci niestety tez :-? ale kazdy od czegos zaczynał :u tak to wyglada w całości pedzelki, wiaderka, rekawice itp. szampony i piany aktywne APC itp. woski, cleanery i QD dressingi cos do szyb aplikatory, pedzelki fibry i reczniki odkurzacz - jak na razie jedyna maszyna, bo myjka cisnieniowa sie rozdupczyła i jest w naprawie w planach jest oczywiescie zakup polerki, past i padów ale to z poczatkiem nowego roku sie pojawi :u dziekuje za uwage, wszelka krytyka i sugestie sa mile widziane :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 A mi się ten zestawik podoba. Skromny to jest co najwyżej właściciel bo trochę się już tego uzbierało! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Jest :u , coś tam jeszcze dodasz i będzie jeszcze bardziej :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 5 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 wlasnie czekam na kilka drobiazgów od Nowickich :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falon Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Nie tak skromno. Ladny poczatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 9 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 ostatnio dotarła do mnie paczka od Nowickich ONR, APC Shiny Garage, piana Espuma, samplerek FK, Nielsen Nap Low Foam, szampon UV 4Nano, Tenzi Super Green i Prickbort od SNB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 ładna kolekcja się robi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 niedawno wpadły takie oto fanty :mrgreen: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Mały update :-P : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Tommy, zbieractwo ciągle trwa.. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Kolejny mały update :-P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATI87 Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 kurna, też chce taki zymol-line :(( fajna kolekcja :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 To tak na dobry początek :u w planach jest jeszcze kilka produktów od "Z" ale to trochę później :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iron man Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 tomek na zymola nie żałowałeś dobry jest coooooooooooooooooooooo :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Takie tam "Gejonki" 8-} :ymcowboy: Powoli tego wszystkiego przybywa :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zerknij czy Water Spot to tylko water spot czy coś daje do looku ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 11 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Używałem go pierwszy raz w ubiegłą sobotę i faktycznie ślady po wodzie pousuwał, ale nie dodał nic od siebie do wyglądu. Na opakowaniu jest napisane że nadaje się głownie do lakierów zabezpieczonych powłokami i w przypadku gdy nie wytrze się go od razu po nałożeniu może pogorszyć efekt perlenia wody. Na karoserii poradził sobie dobrze, ale przetestuję go jeszcze we wnękach gdzie mam plamy z którymi nie mogę sobie poradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 11 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Potwierdzam, Water Spot usuwa powłoki.. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Kolejna nowość w arsenale 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Tylko jeden? To jest tak fajne że już widzę wszystko na półce 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Dawno nic nie wrzucałem, więc pochwale się ostatnimi skromnymi zakupami :ymparty: 8-} :o) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Nie takie skromne :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 No, no :ymapplause: Jaki skok w Lare? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Początkowo miała być Lare 12mm, ale po rozmowie z Piotrkiem ostatecznie kupiłem 15mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Próbowałeś już coś tej maszyny? Sam stoję przed zakupem jakieś 15 i mam mętlik w głowie. W tej Lare nie podoba mi się przedni uchwyt taki zbyt płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi